In de kijker
Promoties

Newpharma: de eerste online apotheek en beste
e-commercebedrijf van België (2015)

Welkom bij www.newpharma.be, de website van de Belgische apotheek met dezelfde naam erkend door het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten).

Bij haar oprichting bijna 10 jaar geleden, was Newpharma de eerste apotheek in België die geneesmiddelen zonder voorschrift en parafarmeuceutische producten online verkocht.

Vandaag biedt de website plaats aan ruim 750 merken en 30.000 producten die dag en nacht via internet zijn te bestellen. 90% van de bestellingen geplaatst in België voor de middag, wordt binnen de 24 uur geleverd.

Uw voordelen :
 • De garanties van een gereputeerde apotheek

  Met bijna 10 jaar ervaring is Newpharma de Belgische leider onder de online apotheken. Omdat Newpharma actief is in 12 landen, maakt ze ook deel uit van de Europese top 10 van online apotheken.

  De kwalitatieve dienstverlening vertaalt zich in duizenden positieve klantenbeoordelingen, een BeCommerce kwaliteitslabel en het vertrouwen van meer dan 750.000 klanten.

  De website werd reeds tweemaal verkozen tot beste e-commerce site in België (2009 en 2015). Daarnaast behaalde de website de prijs van beste grensoverschrijdende site (2013) en de prijs van beste starter na hun eerste bestaansjaar (2009).

 • Producten met een gewaarborgde kwaliteit

  Newpharma is een erkende apotheek die moet voldoen aan dezelfde vereisten en kwaliteitscontroles als elke andere Belgische apotheek. U vindt er precies dezelfde producten als in een fysieke apotheek, steeds afkomstig van officiële distributienetwerken. Namaakproducten of illegale import zijn dus uitgesloten!

 • Meer dan 25.000 productbeoordelingen om u te helpen

  Newpharma heeft duizenden reviews verzameld van producten uit haar aanbod. Dit moet haar patiënten helpen om de juiste keuze te maken voor het meest geschikte product. Deze reviews zijn altijd afkomstig van echte kopers en worden nooit aangepast of gecensureerd. Ze zijn origineel en onpartijdig.

 • Een grote keuze uit meer dan 750 merken en 30.000 producten

  Newpharma biedt meer dan 30.000 referenties van geneesmiddelen (zonder voorschrift) en parafarmaceutische producten die doorgaans vrij verkrijgbaar zijn in elke Belgische apotheek. Het gaat onder andere om:

  • Geneesmiddelen (zonder voorschrift)
  • Producten uit de natuurgeneeskunde
  • Producten uit de natuurgeneeskunde
  • Producten voor het algemeen welzijn
  • Producten voor lichaams- en intieme hygiëne
  • Producten voor eerste hulp en thuisverzorging
  • Producten voor baby's en kinderen

  Daarnaast biedt Newpharma ook producten aan zoals:

  • Cosmetica voor vrouwen en mannen
  • Afslankings- en dieetproducten
  • Producten bestemd voor uw huisdieren

  Kortom, alles wat nodig is om zorg te dragen voor de hele familie!

 • Voordelige prijzen, het hele jaar door

  Newpharma past de voordeligste prijzen toe op de meerderheid van haar producten, en dat het hele jaar door. Deze prijzen zijn vaak 10% goedkoper dan de standaardprijs. Hier komen ook nog eens speciale promoties bij die regelmatig op de website zijn terug te vinden.

 • Een snelle en gratis levering (vanaf 39.00€ voor België in een afhaalpunt)

  Newpharma levert uw bestellingen in 12 Europese landen: België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Monaco, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Denemarken, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

  Bestelt u in België vóór 12u.'s middags, dan wordt uw bestelling in 90% van de gevallen de volgende werkdag geleverd. Bij een aankoop vanaf 39.00€ zijn de verzendkosten gratis (voor een levering in een afhaalpunt).

  Zodra uw bestelling wordt aangeboden bij de verzenddienst, ontvangt u via e-mail een uniek nummer waarmee u het verzendproces van uw pakje kunt volgen, tot aan het leveringsadres.

  Alle bestellingen worden op een discrete manier verpakt in bruin kartonnen dozen, afgesloten met ondoorzichtige bruine plakband en zonder enige verwijzing naar Newpharma of de inhoud van uw bestelling.

 • Een veilige betaling en de vertrouwelijkheid van uw gegevens verzekerd

  Om de veiligheid van alle online betalingen te garanderen werkt Newpharma samen met Ingenico (voorheen Ogone).

  Ingenico is een van de belangrijkste Belgische en Europse dienstverleners van betalingsverwerkingen. Dankzij gecertificeerde interfaces zijn ze verbonden met alle banken. Elke transactie uitgevoerd via bankkaart, Bancontact, homebanking of netbanking wordt zorgvuldig versleuteld en beveiligd.

  Uw persoonlijke gegevens worden op hun beurt versleuteld via een SSL protocol zoals het SSL-certificaat van GlobalSign aantoont, de voornaamste Certificaatautoriteit in Europa. Dit protocol zorgt voor een beveiligde verbinding tussen twee met het internet verbonden apparaten zodat de gegevens niet kunnen worden opgemerkt, onderschept of gebruikt door derden.

Volg Newpharma!