Profiteer nu, nog maar:
Profiteer nu, nog maar:
Nog maar:
> > > A.Vogel Drosinula Siroop 100ml

A.Vogel Drosinula Siroop 100ml

van A.Vogel
A.Vogel Drosinula Siroop 100ml
8,09 
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 12u,
morgen bij u geleverd
(of in 24u in afhaalpunt)
Beschrijving

A.Vogel Drosinula Siroop 100ml

Eigenschappen:
A.Vogel Drosinula is een homeopathisch geneesmiddel dat bij aanhoudend kuchen en heesheid wordt gebruikt.*
*De werkzaamheid van dit homeopathische geneesmiddel is door het Directoraat Generaal voor de Bescherming van de Volksgezondheid: Geneesmiddelen niet met wetenschappelijke criteria beoordeeld.

Indicaties:
Kuchen en heesheid

Samenstelling:
De werkzame stoffen zijn: Cephaelis ipecacuanha Ø (moedertinctuur) 0.55%, Dactylopius coccus Ø (moedertinctuur) 0.05%, Drosera rotundifolia Ø (moedertinctuur) 2.10%, Hedera helix Ø (moedertinctuur) 0.55%, Inula helenium Ø (moedertinctuur) 2.10%, mel 21.39%, Picea abies extractum 18.93%, Pyrus communis extractum liquidum 21.40%, Saccharum crudum 32.94%.
Alcoholgehalte: 7% v/v

Gebruiksaanwijzing:
Enige malen per dag anderhalve koffielepel (ongeveer 8ml) siroop, eventueel met wat warm water, innemen.
Kinderen tot 6 jaar: 3x daags een halve koffielepel
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 3x daags 1 koffielepel
Indien noodzakelijk kan dit middel langdurig worden toegepast.
Volg deze instructies nauwgezet op tenzij uw arts u een ander advies heeft gegeven.
Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Wat u moet doen wanneer u A.Vogel Drosinula vergeet in te nemen:
Neem nooit een dubbele dosis van A.Vogel Drosinula om zo de vergeten dosis in te halen.

Wat u moet doen als u meer van A.Vogel Drosinula heeft gebruikt dan u zou mogen:
Volgens de homeopathie is het effect gerelateerd aan de verdunningsgraad en niet zozeer aan de dosering. Wanneer men een dubbele dosis zou innemen, zal het effect daardoor niet sterker zijn en zijn er geen bijwerkingen te verwachten. Wanneer u teveel van A.Vogel Drosinula heeft ingenomen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts, apotheker of het Antigifcentrum (070/245.245).

Voorzorgsmaatregelen:
Gebruik A.Vogel Drosinula niet:
Als u overgevoelig bent voor Cephaelis ipecacuanha, Dactylopius coccus, Drosera rotundifolia, Hedera helix, Inula helenium, mel, Picea abies extractum, Pyrus communis extractum liquidum, Saccharum crudum of één van de andere bestanddelen van A.Vogel Drosinula.

Pas goed op met A.Vogel Drosinula:
Het is bij homeopathische geneesmiddelen mogelijk dat er een beginverergering optreedt in de eerste week van inname. Dit betekent dat de klachten in eerste instantie toenemen in plaats van afnemen. Stop in dat geval de inname van het homeopathische geneesmiddel en begin een paar dagen later met de halve dosering. Raadpleeg uw arts indien één van bovenstaande waarschuwingen voor u van toepassing is, of dat in het verleden is geweest.
A.Vogel Drosinula buiten het bereik en het zicht van kinderen houden.

Gebruik van A.Vogel Drosinula in combinatie met voedsel en drank:
Vermijd voedingsmiddelen die een prikkelend effect hebben op het mondslijmvlies (koffie, thee, munt enz.) onmiddellijk voor of na de inname van dit homeopathische middel.

Zwangerschap:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Borstvoeding:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Belangrijke informatie over enkele bestanddelen van A.Vogel Drosinula:
A.Vogel Drosinula bevat suiker.

Gebruik van A.Vogel Drosinula in combinatie met andere geneesmiddelen:
U kunt dit homeopathische geneesmiddel in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere geneesmiddelen gebruiken. Licht uw arts of apotheker in als u andere geneesmiddelen gebruikt of onlangs heeft gebruikt, ook als het geneesmiddelen betreft, waarvoor geen voorschrift noodzakelijk is.

Bewaring:
Rechtop, droog, donker, bij 25°C of koeler

Inhoud:
100ml
Kenmerken:
Merk A.Vogel
Categorie Homeopathie
Prijs 8,09 €
Gewicht 230 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.