A.Vogel Dormeasan Druppels 50ml

van A.Vogel
8,46 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd OF in afhaalpunt 24u via Mondial Relay of 24u via DPD of 24u via Bpost of 24u via Bpost of 48u via ColliShop
Beschrijving

A.Vogel Dormeasan Druppels 50ml

Eigenschappen:
A.Vogel Dormeasan is een homeopathisch geneesmiddel dat gebruikt wordt om de nachtrust te helpen bevorderen bij in- en doorslaapproblemen. Dormeasan zorgt voor een uitgerust gevoel.*
*De werkzaamheid van dit homeopathische geneesmiddel is door het Directoraat Generaal voor de Bescherming van de Volksgezondheid: Geneesmiddelen niet met wetenschappelijke criteria beoordeeld.

Samenstelling:
De werkzame stoffen zijn: Avena sativa Ø (moedertinctuur) 38.0%, Humulus lupulus Ø (moedertinctuur) 9.0%, Lupulinum Ø (moedertinctuur) 1.0%, Melissa officinalis Ø (moedertinctuur) 40.0%, Passiflora incarnata Ø (moedertinctuur) 10.0%, Valeriana officinalis Ø (moedertinctuur) 2.0%.
Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: ethanol.
Alcoholgehalte: 60% v/v

Gebruiksaanwijzing:
Een half uur voor het naar bed gaan 40 druppels of, anderhalf uur, één uur en een half uur voor het naar bed gaan 20 druppels in een weinig water.
Kinderen tot 6 jaar: een half uur voor het slapen gaan 10 druppels
Kinderen van 6 tot 12 jaar: een half uur voor het slapen gaan 20 druppels
Indien noodzakelijk kan dit homeopathische middel langdurig worden toegepast.
Het flesje met druppels schudden voor gebruik.
Volg deze instructies nauwgezet op tenzij uw arts u een ander advies heeft gegeven.
Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Wat moet u doen wanneer u A.Vogel Dormeasan vergeet in te nemen?
Neem nooit een dubbele dosis van A.Vogel Dormeasan om zo de vergeten dosis in te halen.

Wat u moet doen als u meer van A.Vogel Dormeasan heeft gebruikt dan u zou mogen:
Volgens de homeopathie is het effect gerelateerd aan de verdunningsgraad en niet zozeer aan de dosering. Wanneer men een dubbele dosis zou innemen, zal het effect daardoor niet sterker zijn en zijn er geen bijwerkingen te verwachten. Wanneer u teveel van A.Vogel Dormeasan heeft ingenomen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts, apotheker of het Antigifcentrum (070/245.245).

Voorzorgsmaatregelen:
Gebruik A.Vogel Dormeasan niet:
Als u overgevoelig bent voor Avena sativa, Humulus lupulus, Lupulinum, Melissa officinalis, Passiflora incarnata, Valeriana officinalis of één van de andere bestanddelen van A.Vogel Dormeasan.

Pas goed op met A.Vogel Dormeasan:
Het is bij homeopathische geneesmiddelen mogelijk dat er een beginverergering optreedt in de eerste week van inname. Dit betekent dat de klachten in eerste instantie toenemen in plaats van afnemen. Stop in dat geval de inname van het homeopathische geneesmiddel en begin een paar dagen later met de halve dosering.
A.Vogel Dormeasan buiten het bereik en het zicht van kinderen houden.

Gebruik van A.Vogel Dormeasan in combinatie met voedsel en drank:
Vermijd voedingsmiddelen die een prikkelend effect hebben op het mondslijmvlies (koffie, thee, munt enz.) onmiddellijk voor of na de inname van dit homeopatische middel.

Zwangerschap:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Borstvoeding:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Rijvaardigheid en het gebruik van machines:
Dit homeopathische geneesmiddel beïnvloedt de rijvaardigheid en het vermogen om machines te gebruiken niet.

Belangrijke informatie over enkele bestanddelen van A.Vogel Dormeasan:
A.Vogel Dormeasan bevat alcohol. Per dosering bevat het slechts heel weinig alcohol.

Gebruik van A.Vogel Dormeasan in combinatie met andere geneesmiddelen:
U kunt dit homeopathische geneesmiddel in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere geneesmiddelen gebruiken. Licht uw arts of apotheker in als u andere geneesmiddelen gebruikt of onlangs heeft gebruikt, ook als het geneesmiddelen betreft, waarvoor geen voorschrift noodzakelijk is.

Bewaring:
Rechtop, droog, donker, bij 25°C of koeler

Inhoud:

50ml

Kenmerken:
Merk A.Vogel
Categorie Homeopathie
Prijs 8,46 
Gewicht 114 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.