A.Vogel Boldocynara Druppels 50ml

van A.Vogel
10,76 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

A.Vogel Boldocynara Druppels 50ml

Eigenschappen:
A.Vogel Boldocynara is een homeopathisch geneesmiddel dat de lever en de galblaas ondersteunt en zo helpt bij een opgeblazen gevoel.*
*De werkzaamheid van dit homeopathische geneesmiddel is door het Directoraat Generaal voor de Bescherming van de Volksgezondheid: Geneesmiddelen niet met wetenschappelijke criteria beoordeeld.

Samenstelling:
De werkzame stoffen zijn: Aloë ferox Ø (moedertinctuur)  0.1%, Berberis vulgaris Ø (moedertinctuur) 2.0%, Peumus boldus Ø (moedertinctuur)  5.0%, Carduus marianus Ø (moedertinctuur) 24.0%, Cynara scolymus Ø (moedertinctuur) 34.0%, Lycopodium clavatum Ø (moedertinctuur)  0.1%, Mentha piperita Ø (moedertinctuur) 2.0%, Natrium sulfuricum D2 1.0%, Polygonum aviculare Ø (moedertinctuur) 21.0%, Raphanus sativus niger Ø (moedertinctuur) 2.0%, Taraxacum dens leonis Ø (moedertinctuur) 8.8%.
Alcoholgehalte: 60% v/v

Gebruiksaanwijzing:
3x daags 10-20 druppels na de maaltijd met een weinig water innemen.
Kinderen tot 6 jaar: 1x daags 10 druppels
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 2x daags 10 druppels
Indien noodzakelijk kan dit homeopathisch middel langdurig worden toegepast.
Het flesje met druppels schudden voor gebruik.
Volg deze instructies nauwgezet op tenzij uw arts u een ander advies heeft gegeven.
Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Wat moet u doen wanneer u A.Vogel Boldocynara vergeet in te nemen?
Neem nooit een dubbele dosis van A.Vogel Boldocynara om zo de vergeten dosis in te halen.

Wat u moet doen als u meer van A.Vogel Boldocynara heeft gebruikt dan u zou mogen:
Volgens de homeopathie is het effect gerelateerd aan de verdunningsgraad en niet zozeer aan de dosering. Wanneer men een dubbele dosis zou innemen, zal het effect daardoor niet sterker zijn en zijn er geen bijwerkingen te verwachten. Wanneer u teveel van A.Vogel Boldocynara heeft ingenomen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts, apotheker of het Antigifcentrum (070/245.245).

Voorzorgsmaatregelen:
Gebruik A.Vogel Boldocynara niet:
Als u overgevoelig bent voor Aloë ferox, Berberis vulgaris , Peumus boldus, Carduus marianus, Cynara scolymus, Lycopodium clavatum, Mentha piperita, Natrium sulfuricum, Polygonum aviculare, Raphanus sativus niger, Taraxacum dens leonis of één van de andere bestanddelen van A.Vogel Boldocynara.

Pas goed op met A.Vogel Boldocynara:
Het is bij homeopathische geneesmiddelen mogelijk dat er een beginverergering optreedt in de eerste week van inname. Dit betekent dat de klachten in eerste instantie toenemen in plaats van afnemen. Stop in dat geval de inname van het homeopathische geneesmiddel en begin een paar dagen later met de halve dosering.
A.Vogel Boldocynara buiten het bereik en het zicht van kinderen houden.

Gebruik van A.Vogel Boldocynara in combinatie met voedsel en drank:
Vermijd voedingsmiddelen die een prikkelend effect hebben op het mondslijmvlies (koffie, thee, munt enz.) onmiddellijk voor of na de inname van dit homeopathische middel.

Zwangerschap:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Borstvoeding:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Rijvaardigheid en het gebruik van machines:
Dit homeopathische geneesmiddel beïnvloedt de rijvaardigheid en het vermogen om machines te gebruiken niet.

Belangrijke informatie over enkele bestanddelen van A.Vogel Boldocynara:
A.Vogel Boldocynara bevat alcohol. Per dosering bevat het slechts een weinig alcohol.

Gebruik van A.Vogel Boldocynara in combinatie met andere geneesmiddelen:
U kunt dit homeopathische geneesmiddel in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere geneesmiddelen gebruiken. Licht uw arts of apotheker in als u andere geneesmiddelen gebruikt of onlangs heeft gebruikt, ook als het geneesmiddelen betreft, waarvoor geen voorschrift noodzakelijk is.

Bewaring:
Rechtop, droog, donker, bij 25°C of koeler

Inhoud:
50ml
Kenmerken:
Merk A.Vogel
Categorie Homeopathie
Prijs 10,76 
Gewicht 114 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.