A.Vogel Solidago Complex Druppels 100ml

van A.Vogel
13,98 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

A.Vogel Solidago Complex Druppels 100ml

Eigenschappen:
A.Vogel Solidago complex is een homeopathisch geneesmiddel dat gebruikt wordt bij een gevoelige blaas en ter ondersteuning van de nieren.*
*De werkzaamheid van dit homeopathische geneesmiddel is door het Directoraat Generaal voor de Bescherming van de Volksgezondheid: Geneesmiddelen niet met wetenschappelijke criteria beoordeeld.

Samenstelling:
De werkzame stoffen zijn: Betula pendula Ø (moedertinctuur) 13.0%, Equisetum arvense Ø (moedertinctuur) 4.0%, Juniperus communis Ø (moedertinctuur) 4.0%, Ononis spinosa Ø (moedertinctuur) 5.0%, Polygonum aviculare Ø (moedertinctuur) 5.0%, Potentilla anserina Ø (moedertinctuur) 14.0%, Solidago virgaurea Ø (moedertinctuur) 50.0%, Viola tricolor Ø (moedertinctuur) 5.0%.
Alcoholgehalte: 60% v/v

Gebruiksaanwijzing:
3x daags 20 druppels voor de maaltijd in een weinig water innemen.
Kinderen vanaf 6 jaar: 3x daags 10 druppels
Indien noodzakelijk kan dit middel langdurig worden toegepast.
Het flesje met druppels schudden voor gebruik.
Volg deze instructies nauwgezet op tenzij uw arts u een ander advies heeft gegeven.
Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Wat u moet doen wanneer u A.Vogel Solidago complex vergeet in te nemen:
Neem nooit een dubbele dosis van A.Vogel Solidago complex om zo de vergeten dosis in te halen.

Wat u moet doen als u meer van A.Vogel Solidago complex heeft gebruikt dan u zou mogen:
Volgens de homeopathie is het effect gerelateerd aan de verdunningsgraad en niet zozeer aan de dosering. Wanneer men een dubbele dosis zou innemen, zal het effect daardoor niet sterker zijn en zijn er geen bijwerkingen te verwachten. Wanneer u teveel van A.Vogel Solidago complex heeft ingenomen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts, apotheker of het Antigifcentrum (070/245.245).

Voorzorgsmaatregelen:
Gebruik A.Vogel Solidago complex niet:
Als u overgevoelig bent voor Betula pendula, Equisetum arvense, Juniperus communis, Ononis spinosa, Polygonum aviculare, Potentilla anserina, Solidago virgaurea, Viola tricolor of één van de andere bestanddelen van A.Vogel Solidago complex.

Pas goed op met A.Vogel Solidago complex:
Het is bij homeopathische geneesmiddelen mogelijk dat er een beginverergering optreedt in de eerste week van inname. Dit betekent dat de klachten in eerste instantie toenemen in plaats van afnemen. Stop in dat geval de inname van het homeopathische geneesmiddel en begin een paar dagen later met de halve dosering.
A.Vogel Solidago complex buiten het bereik en het zicht van kinderen houden.

Gebruik van A.Vogel Solidago complex in combinatie met voedsel en drank:
Vermijd voedingsmiddelen die een prikkelend effect hebben op het mondslijmvlies (koffie, thee, munt enz.) onmiddellijk voor of na de inname van dit homeopathische middel.

Zwangerschap:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Borstvoeding:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Belangrijke informatie over enkele bestanddelen van A.Vogel Solidago complex:
A.Vogel Solidago complex bevat alcohol. Per dosering bevat het slechts heel weinig alcohol.

Gebruik van A.Vogel Solidago complex in combinatie met andere geneesmiddelen:
U kunt dit homeopathische geneesmiddel in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere geneesmiddelen gebruiken. Licht uw arts of apotheker in als u andere geneesmiddelen gebruikt of onlangs heeft gebruikt, ook als het geneesmiddelen betreft, waarvoor geen voorschrift noodzakelijk is.

Bewaring:
Rechtop, droog, donker, bij 25°C of koeler

Inhoud:
100ml

Kenmerken:
Merk A.Vogel
Categorie Homeopathie
Prijs 13,98 
Gewicht 208 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.