A.Vogel Cinuforce 80 Tabletten Nieuwe Formule

van A.Vogel
6,79 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd OF in afhaalpunt 24u via Mondial Relay of 24u via DPD of 24u via Bpost of 24u via Bpost of 48u via ColliShop
Beschrijving

A.Vogel Cinuforce 80 Tabletten Nieuwe Formule

Eigenschappen:
A.Vogel Cinuforce is een homeopathisch geneesmiddel dat gebruikt wordt bij en ter voorkoming van problemen met de sinussen.*
*De werkzaamheid van dit homeopathisch geneesmiddel is door het Directoraat Generaal voor de Bescherming van de Volksgezondheid: Geneesmiddelen niet met wetenschappelijke criteria beoordeeld.

Indicaties:
Problemen met de sinussen

Samenstelling:
De werkzame stoffen zijn: Cinnabaris D8 19.2%, Hydrastis canadensis D6 19.2%, Kalium bichromicum D6 19.2%, Lemna minor D4 19.2%, Luffa operculata D6 19.2%.
Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: magnesiumstearaat, aardappelzetmeel q.s. pro compr. uno.

Gebruiksaanwijzing:
3 maal daags 2 tabletten in de mond laten smelten.
Kinderen van 3 tot 6 jaar: 2 maal daags 1 tablet
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 3 maal daags 1 tablet
Indien noodzakelijk kan dit homeopathisch geneesmiddel langdurig worden toegepast.
Volg deze instructies nauwgezet op tenzij uw arts u een ander advies heeft gegeven.
Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Wat u moet doen wanneer u A.Vogel Cinuforce vergeet in te nemen:
Neem nooit een dubbele dosis van A.Vogel Cinuforce om zo de vergeten dosis in te halen.

Wat u moet doen als u meer van A.Vogel Cinuforce heeft gebruikt dan u zou mogen:
Volgens de homeopathie is het effect gerelateerd aan de verdunningsgraad en niet zozeer aan de dosering. Wanneer men een dubbele dosis zou innemen, zal het effect daardoor niet sterker zijn en zijn er geen bijwerkingen te verwachten. Wanneer u teveel van A.Vogel Cinuforce heeft ingenomen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts, apotheker of het Antigifcentrum (070/245.245).

Voorzorgsmaatregelen:
Gebruik A.Vogel Cinuforce niet:
Als u overgevoelig bent voor Cinnabaris, Hydrastis canadensis, Kalium bichromicum, Lemna minor, Luffa operculata of één van de andere bestanddelen van A.Vogel Cinuforce.

Pas goed op met A.Vogel Cinuforce:
Het is bij homeopathische geneesmiddelen mogelijk dat er een beginverergering optreedt in de eerste week van de inname. Dit betekent dat de klachten in eerste instantie toenemen in plaats van afnemen. Stop in dat geval de inname van het homeopathische geneesmiddel en begin een paar dagen later met de halve dosering.
A.Vogel Cinuforce buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Gebruik van A.Vogel Cinuforce in combinatie met voedsel en drank:
Vermijd voedingsmiddelen die een prikkelend effect hebben op het mondslijmvlies (koffie, thee, munt enz.) onmiddellijk voor of na de inname van dit homeopathisch middel.

Zwangerschap:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Borstvoeding:
Vraag uw arts of apotheker advies voordat u een geneesmiddel gebruikt. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Rijvaardigheid en het gebruik van machines:
Dit homeopathische geneesmiddel beïnvloedt de rijvaardigheid en het vermogen om machines te gebruiken niet.

Gebruik van A.Vogel Cinuforce in combinatie met andere geneesmiddelen:
U kunt dit homeopathisch middel in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere geneesmiddelen gebruiken. Licht uw arts of apotheker in als u andere geneesmiddelen gebruikt of onlangs heeft gebruikt, ook als het geneesmiddelen betreft, waarvoor geen voorschrift noodzakelijk is.

Bewaring:
Droog, donker, bij 25°C of koeler

Inhoud:

80 tabletten

Kenmerken:
Merk A.Vogel
Categorie Homeopathie
Prijs 6,79 
Gewicht 78 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.