A.Vogel Boldocynara Forte Opgeblazen Gevoel 80 Tabletten

van A.Vogel
10,49 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd OF in afhaalpunt 24u via Mondial Relay of 24u via DPD of 24u via Bpost of 24u via Bpost of 48u via ColliShop
Beschrijving

A.Vogel Boldocynara Forte Opgeblazen Gevoel 80 Tabletten

Eigenschappen:
Voedingssupplement
Helpt bij een opgeblazen gevoel.

Artisjok:
De artisjok is alom bekend als een voedzame groente met waardevolle mineralen en vitamines. A.Vogel gebruikt deze aloude kennis over de werkstoffen in de artisjok in het product Boldocynara Forte. De tabletten bevatten een geconcentreerd extract van verse artisjok en andere heilzame planten.

Gezondheid:
“Gezondheid is leven in harmonie met de natuur.” Dat is wat Alfred Vogel altijd zei. En dat is precies waar de specialisten bij A.Vogel voor staan. Met natuurlijke gezondheidsproducten, ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daarbij volgen wij de visie, die uitgaat van de kracht van de natuur, het zelfherstellende vermogen van het lichaam en het evenwicht tussen lichaam en geest.

Alfred Vogel, een wereldreiziger gefascineerd door de natuur:
Op jonge leeftijd reisde Alfred Vogel naar Afrika, Azië en Amerika. De inheemse bevolking toonde hem het verband tussen voeding, leefwijze en gezondheid.
Na elke reis bracht hij een schat aan planten mee die hij verwerkte tot natuurlijke gezondheidsproducten. Producten die vandaag de dag miljoenen tevreden gebruikers over de gehele wereld helpen.

A.Vogeltuinen - EKO-keurmerk:
De planten die de specialisten nodig hebben voor de A.Vogel producten kweken we grotendeels in eigen tuinen. Vanzelfsprekend op ecologische wijze (EKO-keur). Er komen dus geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen aan te pas. We oogsten op het moment dat de plant de hoogste concentratie aan werkstoffen bevat. Om de plant vervolgens direct vers te verwerken tot een natuurlijk A.Vogel product.

Zorg voor het milieu:
A.Vogel streeft ernaar het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom maken we zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijk geproduceerde verpakkingsmaterialen.
Deze materialen hebben bij verbranding geen schadelijke effecten op het milieu of zijn geschikt voor recycling.
Glutenvrij
Lactosevrij

Indicaties:
- Oraal gebruik
- Bij een opgeblazen gevoel
- Volwassenen en kinderen (vanaf 6 jaar)
- Voor de leverfunctie en de galfunctie en ondersteunt zo de spijsvertering
- Bovendien ondersteunt het ook de vertering van vetten.
- Geschikt voor zwangere vrouwen/ vrouwen die borstvoeding geven
- Geschikt voor mensen met diabetes

Contra-indicaties:
Bij een overgevoeligheid is voor één van de componenten

Samenstelling:
Bindmiddel: microkristallijne cellulose, smeermiddel: glyceroldistearaat, artisjok (Cynara scolymus L.) 4,6 mg droog residu, mariadistel (Silybum marianum (L.) Gaertn.) 1,52 mg droog residu, paardbloem (Taraxacum officinale Weber) 0,19 mg droog residu, boldo (Peumus boldus Molina) 0,01 mg droog residu

Gebruiksaanwijzing:
Volwassenen:
2 x daags 1 tablet na de maaltijd met wat water innemen

Kinderen vanaf 6 jaar:
1 x daags 1 tablet na de maaltijd met wat water innemen

Het verband tussen voeding, leefwijze en behoud van gezondheid:
- Zorg voor voldoende zuurstof door regelmatig te wandelen en daarbij intensief te ademen.
- Vermijd zo veel mogelijk een jachtig bestaan en negatieve emoties.
- Vermijd zo veel mogelijk alcoholhoudende dranken en tabak.
- Stimuleer de darm en de nieren.

Voorzorgsmaatregelen:
Droog, donker, niet bewaren boven 25°C.
De aangegeven dosering niet overschrijden.
Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.
Bewaren buiten het bereik en zicht van jonge kinderen.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van voedingssupplementen tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw arts te raadplegen.
U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met een arts of apotheker.

Inhoud:
80 tabletten
Kenmerken:
Merk A.Vogel
Categorie Maagzuur
Prijs 10,49 
Reviews 4.5/5 (40 reviews)
Gewicht 78 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.