A.Vogel Cinuforce Forte + Menthol Neusspray Koude Neus Verstopt 20ml

van A.Vogel
6,84 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24h in afhaalpunt
Beschrijving

A.Vogel Cinuforce Forte + Menthol Neusspray Koude Neus Verstopt 20ml

Eigenschappen:
Cinuforce Neusspray Forte + Menthol werkt extra krachtig en snel bij een verstopte neus. Het hoge zeezoutgehalte van 2,7% verdunt het neusslijm en laat gezwollen neusslijmvlies slinken.
Hierdoor gaat de neus snel weer open en kunt u vrij ademen.

Extra sterke hypertone zoutoplossing
Een hypertone zoutoplossing verschilt van een gewone isotone zoutoplossing door een hoger zoutgehalte. Deze neusspray is een sterke hypertone zoutoplossing met een extra hoog zoutgehalte van 2,7%. Dit zorgt voor de extra krachtige werking bij een verstopte neus.
Daarnaast bevat deze neusspray menthol en extracten van eucalyptus en kamille.

Het werkingsmechanisme van deze neusspray is volledig natuurlijk en laat de beschermende functie van het neusslijmvlies intact. De neusspray mag daarom, indien nodig, gerust langere tijd worden gebruikt.
Er treedt geen gewenning op.

Geen conservering, zonder drijfgas
Deze neusspray is 100% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen of drijfgas. Door de unieke flacon is de inhoud van deze neusspray microbiologisch beschermd, waardoor de neusspray na gebruik 12 weken houdbaar is.
A.Vogel ondersteunt het zelfherstellende vermogen van het lichaam met natuurlijke gezondheidsproducten. Deze producten zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten, maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl.
A.Vogel streeft ernaar het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom maken zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijk geproduceerde verpakkingsmaterialen. Deze materialen hebben bij verbranding geen schadelijke effecten op het milieu of zijn geschikt voor recycling.

Indicaties:
Bij neusverkoudheid en verstopte neus
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Samenstelling:
Hypertonic 2,7% sodium chloride (zeezout) solution, sorbitol, menthol, Eucalyptus globulus extract, Chamomilla recutita extract

Gebruiksaanwijzing:
Naar behoefte meerdere keren per dag 1 tijd sprayen per neusgat tot maximaal 6 tijd per dag.
A.Vogel Cinuforce Neusspray Forte + Menthol mag niet langer dan 30 dagen aaneengesloten gebruikt worden.

Snuit de neus eerst goed.
Verwijder het beschermdopje van het flesje.
Schudden.
Bij het eerste gebruik: houd het flesje rechtop en druk meerdere malen op de spraykop totdat er nevel ontstaat.
Breng de spraykop in het neusgat en druk het andere neusgat dicht.
Houd de fles rechtop en spuit in het neusgat door de spraykop eenmaal naar beneden te drukken en tegelijkertijd rustig door de neus te ademen.
Herhaal dit bij het andere neusgat.
Veeg de spraykop na ieder gebruik af en plaats het dopje er direct weer op.
Indien nodig kan deze neusspray op regelmatige basis worden gebruikt. Uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam elke verstuiver slechts door een en dezelfde persoon te laten gebruiken.

Voorzorgsmaatregelen:
Gebruik bij zwangerschap of borstvoeding: deze neusspray kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt.
U kunt deze neusspray in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.
In de aanbevolen hoeveelheden wordt het product in het algemeen prima verdragen.
Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Bewaren beneden 25°C.
Na opening is het product nog 12 weken houdbaar.

Inhoud:
Fles 20 ml
Kenmerken:
Merk A.Vogel
Categorie Homeopathie
Prijs 6,84 €
Gewicht 42 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.