Aboca LibraMed Fitomagra Overgewicht En Obesitas 138 Tabletten

van Aboca

Houdt glucosepieken onder controle, waardoor vetophoping en hongergevoel voorkomen worden.

(53)
Aan mijn Favorieten toevoegen
34,69 
+0.09 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Aboca is een gamma voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit op basis van medicinale planten. Aboca is marktleider in haar thuismarkt, Italië en ontwikkelt en produceert er sinds 1978 veilige, efficiënte en 100% natuurlijke voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit op basis van planten. Dit door het combineren van traditionele remedies, moderne technieken en de meest recente resultaten van wetenschappelijk onderzoek. De producten van Aboca behandelen een groot aantal dagelijkse kwalen zoals brandend maagzuur, intestinale transit, keelpijn, hoest.

LibraMed regelt je glucosespiegel door de opname van koolhydraten (suikers) te vertragen zodat de vetophoping (lipogenese) wordt beperkt. Aangezien de lipogenese de oorzaak is van je grotere tailleomvang, pak je het probleem dus bij de kern aan. LibraMed vermindert ook je hongergevoel en de slaperigheid na het eten.

LibraMed houdt glucosepieken na het eten onder controle, waardoor het glucose- en insulinegehalte in het bloed constanter wordt, zodat lipogenese (vetophoping in de adipocyten) en het hongergevoel verminderd worden. De werking van LibraMed is te danken aan Policaptil Gel Retard, een gepatenteerd complex van polysachariden macromoleculen dat dankzij de synergetische werking van de ingrediënten een sterke gelatinerende werking heeft. Policaptil zorgt in de darmen namelijk voor de vorming van een gel die op koolhydraten inwerkt en de hoeveelheid geabsorbeerde koolhydraten en de absorptiesnelheid hiervan verlaagt (retard-effect). Dankzij de eigenschappen van deze gel zorgt LibraMed ook voor een vermindering van de geabsorbeerde vetten, waardoor het slaperige gevoel na de maaltijd afneemt, de darmtransit gestimuleerd wordt en de stevigheid van de ontlasting gereguleerd wordt.

De doeltreffendheid van LibraMed is klinisch getest:
LibraMed is getest in een klinisch onderzoek onder proefpersonen met overgewicht en obesitas, aan wie het product in combinatie met de aanbevelingen voor een gezond dieet en gedragsveranderingen toegediend werd. Dit open onderzoek, dat bij 30 volwassen proefpersonen werd uitgevoerd, had als doel beoordeling van het gewichtsverlies, de BMI en de tailleomvang. Er werd aan de proefpersonen ook een vragenlijst verschaft voor de beoordeling van de levenskwaliteit. De onderzoeksopzet werd goedgekeurd door de bevoegde Ethische Comissie.
Hieronder worden de belangrijkste resultaten van het onderzoek vermeld:

Gewichtsverlies
Na 30 dagen behandeling Statistisch significant gewichtsverlies van 1,3kg (met een maximum van 5kg)
Na 60 dagen behandeling Statistisch significant gewichtsverlies van 1,8kg (met een maximum van 10kg)

Vermindering van de tailleomvang
Na 30 dagen behandeling Statistisch significante gemiddelde vermindering van 2,9cm
Na 60 dagen behandeling Statistisch significante gemiddelde vermindering van 4,5cm

Er werd een significante statistische verbetering waargenomen van de toestand van de proefpersonen voor wat betreft lichaamsbeweging, lichamelijke gezondheid, lichamelijke pijn en sociale activiteiten.

Voordelen:
Voorkomt glucosepiek en hongergevoel.
Maximale veiligheid door mechanische werking
Klinisch getest - medisch hulpmiddel klasse IIa
Vermindering van de tailleomvang
Vermindering van gewicht
100% natuurlijk
Zonder gluten

Indicaties:
Oraal gebruik
Volwassenen en kinderen (vanaf 8 jaar)
Voor de behandeling van overgewicht, obesitas en vermindering van de tailleomvang

Samenstelling:
Gepatenteerd complex van polysachariden macromoleculen (Policaptil Gel Retard - gepatenteerd macromoleculen complex dat voortkomt uit het onderzoek van Aboca en gemaakt wordt door middel van een productietechnologie die het mogelijk maakt om specifieke concentraties polysachariden te concentreren uit: cellulose, Opuntia Ficus indica, Amorphophallus konjac, Althaea officinalis, Linum usitatissimum, Tilia platyphyllos, Cichorium intybus); smaakstoffen van sinaasappel, appel en citroen

Gebruiksaanwijzing:
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
3 tabletten vóór de twee hoofdmaaltijden

Kinderen tussen 8 en 12 jaar:
2 tabletten vóór de twee hoofdmaaltijden

De aangegeven dosis innemen met een groot glas water en de tabletten één voor één inslikken. Niet kauwen en de tabletten niet met de tanden breken. Personen die problemen met slikken hebben, kunnen de LibraMed -tabletten in lauw water of ongezoete kruidenthee oplossen door te roeren totdat de tabletten volledig opgelost zijn. Het drankje dat zo verkregen wordt, moet binnen een paar minuten opgedronken worden, voordat de gel zich kan vormen.
LibraMed gedurende minstens 2 maanden gebruiken, en na elke maand de behandeling 2-3 dagen onderbreken.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van kinderen houden.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Op een koele, droge en donkere plaats en uit de buurt van warmtebronnen bewaren.
Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid of allergie voor één of meerdere bestanddelen.
Voor personen die problemen met slikken hebben wordt afgeraden om de tabletten direct door te slikken en de tabletten eerst op te lossen, zoals in de gebruiksaanwijzing beschreven.
Het wordt aangeraden om het product minstens twee uur vóór het innemen van medicijnen of vitaminesupplementen in te nemen, om de opname van deze middelen niet te verstoren.
Bij personen die medicijnen tegen diabetes en hyperlipidemie gebruiken wordt aangeraden om advies van een arts in te winnen om de noodzaak van een mogelijke wijziging van de dosering van deze medicijnen te beoordelen.

Inhoud:
138 Tabletten
Kenmerken:
Merk Aboca
Categorie Vetverbranding
Prijs 34,69 
Reviews 4.4/5 (53 reviews)
Gewicht 256 gr
4,4
53 reviews
5 sterren
(28)
4 sterren
(19)
3 sterren
(4)
2 sterren
(2)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Aboca LibraMed Fitomagra Overgewicht En Obesitas 138 Tabletten zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Mieke
03/09/2017
Werkt heel goed. Werd goed verdragen in mijn maag.
  0 1   Gemeld!
katty
12/07/2016
Goed product
  0 0   Gemeld!
Marjorie
31/05/2015
Ik ben er niet veel mee afgevallen.
  0 0   Gemeld!