Aboca MeliLax Pediatric Microklysma Met Promelaxin 6x5g

van Aboca

Veroorzaakt geen irritatie, ontlast en beschermt.

(15)
Aan mijn Favorieten toevoegen
10,50 
+1.52% oftewel 0.16 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 4 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Aboca is een gamma voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit op basis van medicinale planten. Aboca is marktleider in haar thuismarkt, Italië en ontwikkelt en produceert er sinds 1978 veilige, efficiënte en 100% natuurlijke voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit op basis van planten. Dit door het combineren van traditionele remedies, moderne technieken en de meest recente resultaten van wetenschappelijk onderzoek. De producten van Aboca behandelen een groot aantal dagelijkse kwalen zoals brandend maagzuur, intestinale transit, keelpijn, hoest.

Constipatie bij een volwassen persoon is al heel ongemakkelijk, wat te meer bij een kind, laat staan een baby. Als volwassene kun je onder woorden brengen wat je voelt, een klein kind kan vaak alleen maar huilen. Daar is nu een oplossing voor die rekening houdt met het kleine patiëntje, MeliLax Pediatric van Aboca, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.
MeliLax is op basis van nectar en honingdauw en heeft zo een dubbele werking. Doordat MeliLax de endeldarm smeert, ledigt het de darmen (de ontlasting verlaat het lichaam). Tegelijkertijd beschermt MeliLax het rectale slijmvlies zodat irritaties worden voorkomen. Daarnaast bevat MeliLax antioxidanten.
MeliLax werkt al na 20 minuten en is een perfect alternatief voor glycerine zetpillen of microklysma's met als bijkomend voordeel dat het niet-irriterend werkt.

MeliLax is een innovatief microklysma op basis van honing, die een evenwichtige ledigende werking combineert met een beschermende en verzachtende werking op het rectale slijmvlies, goed voor het tegengaan van ongemak, irritatie en ontsteking bij constipatie.
De dubbele werking van MeliLax wordt verkregen dankzij Promelaxin, een actief complex van honing uit nectar en honingdauw die speciaal geselecteerd en verwerkt zijn op basis van hun gehalte aan monosachariden, polysachariden en melanoidine, verrijkt met de polysachariden fractie uit Aloë en malve.

MeliLax heeft een niet-irriterende ledigende werking en zorgt zo voor een fysiologische en uitgebalanceerde prikkel voor activering van de ontlasting. Bovendien beschermt MeliLax, dankzij de slijmaardige eigenschappen en de viscositeit, het rectale slijmvlies tijdens het passeren van ontlasting, waardoor de smerende werking van het fysiologisch slijmvlies nagebootst wordt. Door deze bijzondere eigenschappen, gecombineerd met de antioxiderende werking, is het product in staat om het slijmvlies te beschermen en verzachten, en door de fysieke eigenschappen van het product te zorgen voor een indirecte ontstekingsremmende werking.

Voordelen:
Werkt snel.
Ontlast en beschermt.
Veroorzaakt geen irritatie.
Ontstekingsremmend
Mag bij anuskloofjes, aambeien en prikkelbare darmen

Indicaties:
Kinderen (van 0 tot 12 jaar)
Bij constipatie door verstopping

Actieve samenstelling:
Promelaxin (actief complex van honing en polysachariden uit Aloë en malve) - titer in: monosachariden ≥ 50%, polysachariden (moleculairgewicht >20.000 Dalton) ≥ 0,3%

Samenstelling:
Hydroglycerine mengsel, citroensap, essentiële olie van lavendel

Gebruiksaanwijzing:
Een paar druppels van product in het perianale gebied aanbrengen en de canule voorzichtig in het rectum inbrengen. Het microklysma volledig indrukken en na het inbrengen van het product ingedrukt houden totdat de canule volledig verwijderd is, om te voorkomen dat het product opgezogen wordt.

Kinderen tussen 3-12 jaar:
1 microklysma van 5 g naar behoefte
Bij hardnekkige constipatie 2 doses tegelijkertijd toedienen.

Kinderen tussen 1-3 jaar:
1 microklysma van 5 g naar behoefte

Zuigelingen 0-1 jaar:
Halve microklysma van 5 g naar behoefte

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van kinderen houden.
Op een koele, droge en donkere plaats en uit de buurt van warmtebronnen bewaren.
Niet gebruiken in gevallen van overgevoeligheid of allergie voor één of meerdere bestanddelen. In geval van hardnekkige constipatie is het belangrijk om uw arts te raadplegen om andere aandoeningen uit te sluiten.
Het microklysma is voor eenmalig gebruik, en mag dus ook niet opnieuw worden gebruikt wanneer de halve dosis toegediend wordt, zoals in het geval van kinderen.

Inhoud:
6 x 5 g
Kenmerken:
Merk Aboca
Categorie Voor een goede darmfunctie
Prijs 10,50 
Reviews 4.7/5 (15 reviews)
Gewicht 74 gr
4,7
15 reviews
5 sterren
(11)
4 sterren
(3)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Aboca MeliLax Pediatric Microklysma Met Promelaxin 6x5g zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Tobias
05/09/2016
Super!
  0 1   Gemeld!
Hermien
21/10/2015
Dankzij zijn dubbele werking zeer geapprecieerd product met goede werking !
  0 0   Gemeld!