1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Eerste hulp - Thuiszorg > Diagnose > Bloedglucosemeter - Diabetes Management > Accu-Chek Compact Plus Glucose Control 2 Solution Flesje 4ml

Accu-Chek Compact Plus Glucose Control 2 Solution Flesje 4ml

van Accu-Chek
Accu-Chek Compact Plus Glucose Control 2 Solution Flesje 4ml
Medisch hulpmiddel voor in-vitrodiagnostiek
9,92 €
*
-10%
Online korting
**
8,93 
Aantal In voorraad!
Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 16u,
morgen bij u geleverd
(of in 24u in afhaalpunt)
Beschrijving

Accu-Chek Compact Plus Glucose Control 2 Solution Flesje 4ml

Eigenschappen:
De controleoplossing is bedoeld voor de functiecontrole van Accu-Chek Compact Plusbloedglucosemeters en Accu-Chek Compact-teststrips.
De controleoplossing is geschikt voor zelfcontrole.

Indicaties:
Bestemd voor de Accu-Chek bloedglucosetest

Gebruiksaanwijzing:
- Om altijd betrouwbare meetresultaten te verkrijgen, moet u de goede werking van uw meter regelmatig controleren.
- Voer hiertoe telkens een functiecontrole met de Accu-Chek Compact Plus Glucose Control 2-controleoplossingen uit:
- Als u een nieuwe verpakking met teststripcassettes heeft aangebroken
- Als u de batterijen heeft vervangen
- Als door het knipperende flesjessymbool s op de display van uw meter wordt aangegeven, dat u een functiecontrole uit moet voeren
- Als u het meetvenster van de meter heeft gereinigd
- Twijfels heeft over een meetresultaat.

Als u een aangebroken teststripcassette weer in de meter heeft geplaatst, de batterijen heeft vervangen, het meetvenster van de meter heeft gereinigd of de deksel van het cassettecompartiment heeft geopend, is slechts een eenmalige functiecontrole noodzakelijk (alleen voor het zwarte model GT, zie het typeplaatje aan de onderkant van de meter). Verdere functiecontrolemetingen zijn hierna in deze gevallen niet meer noodzakelijk.

Voorzorgsmaatregelen:
- Als met een functiecontrolemeting een meetresultaat buiten het aangegeven controlewaardenbereik wordt verkregen, kan niet meer worden gewaarborgd, dat de meter en de teststrips probleemloos functioneren.
- Bij de uitvoering van bloedglucosemetingen kunnen dan onjuiste meetresultaten worden verkregen.
Onjuiste meetresultaten kunnen tot onjuiste beslissingen met betrekking tot de behandeling leiden, waardoor ernstige schade aan de gezondheid kan worden toegebracht.
- Bewaar het systeem voor de bepaling van bloedglucose, inclusief alle onderdelen, buiten het bereik van kinderen jonger dan 3 jaar. Er bestaat verstikkingsgevaar, als kleine onderdelen (bijvoorbeeld afsluittingsmiddelen, dopjes en dergelijke) ingeslikt worden.
- Voor een functiecontrole heeft u de tabel met het controlewaardenbereik van de controleoplossing nodig. Deze tabel staat op het etiket van de flacon van de cassette.
- Let er bij een functiecontrole altijd op of het etiket met de tabel bij de teststripcassette hoort, die zich in de meter bevindt.
- Het resultaat van de functiecontrolemeting moet binnen het controlewaardenbereik liggen, dat in de tabel op het etiket van de flacon van de cassette staat vermeld. Het controlewaardenbereik geeft de toegestane meetwaarden van een functiecontrole weer en wordt voor iedere geproduceerde charge (lot) teststripcassettes (charge teststrips) bepaald.
- Informatie over de specificaties van het Accu-Chek Compact Plus-systeem vindt u in de bijsluiter van de Accu-Chek Compact-teststrips.
- Alle onderdelen van de verpakking kunnen met het gewone huisvuil worden weggegooid. Gooi lege of niet-opgebruikte flesjes controleoplossing weg conform de hiervoor geldende lokale voorschriften.

Inhoud:
Flesje 4 ml
Kenmerken:
Merk Accu-Chek
Categorie Diabetes Management, Glucosemeters Accu-Chek, Bloedglucoseteststrip
Prijs 8,93 €
Reviews 4.0/5 (1 reviews)
Gewicht 31 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(1)
4,0 op 5 sterren
5 sterren
(0)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Accu-Chek Compact Plus Glucose Control 2 Solution Flesje 4ml werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Roger
18/09/2018
Dat het 3 maand na opening niet meer bruikbaar is ,is voor mij een licht negatief gegeven .
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten