Adrien Lastic Mia Pelvix Geisha Ballen 1 Stuk

van Adrien Lastic
Adrien Lastic Mia Pelvix Geisha Ballen 1 Stuk
Klantenbonus
0,14  €
15,90
-16%
Voordeel
13,31 
(
13,31 
/stuk
)
+
Op voorraad!
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Voor vrouwen die de spieren van het perineum willen verstevigen en versterken

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
De Mia Fuchsia Geisha Ball is ontworpen voor vrouwen die hun perineale spieren willen verstevigen en versterken.
Ze zijn bekleed met silicone van hoge kwaliteit en bieden een elegant design in een brede waaier van kleuren en een onvergelijkbaar fluwelen gevoel.
Ontworpen om de bekkenbodemspieren te helpen versterken en verstevigen, zijn de geisha ballen perfect gewogen om een sensationele training te bieden om de spiertonus te herstellen bij incontinentie, het orgasme te verbeteren en daardoor de seksuele gezondheid te verbeteren.
Voor extra stimulatie van de vaginale wanden hebben de twee ballen een verschillend reliëf.
Gemakkelijk te gebruiken en te reinigen, ze zijn de perfecte keuze voor een ijzersterke gezondheid van de bekkenspieren.
Gegarandeerd ftalaatvrij

Lange tijd werden geisha ballen alleen beschouwd als seksspeeltjes, maar tegenwoordig wordt erkend dat het gebruik van geisha ballen een werkelijk heilzame werking heeft op de spieren van het perineum.
Sindsdien raden veel fysiotherapeuten of vroedvrouwen hun patiënten aan om geisha ballen of een bal zoals de Mia te gebruiken, als aanvulling op de perineale revalidatie of om de bekkenbodemspieren op spanning te houden.

Voor wie is de Mia bal:
- Vrouwen die de spieren van het perineum willen behouden en zo de problemen van een ontspannen en minder gespierd perineum willen vermijden
- Jonge moeders die, enkele weken na de bevalling, perineale gymnastiek of Kegeloefeningen met geisha ballen willen doen, als aanvulling op hun perineale heropvoeding om post-partum blaaszwakte te voorkomen
- Vrouwen in de overgang. Hormonale veranderingen leiden vaak tot een verlies van gevoeligheid en sensatie tijdens de geslachtsgemeenschap, incontinentieproblemen, of een gebrek aan vascularisatie van de vaginale wanden. De geisha ballen zullen de vasculariteit van de vagina verbeteren om een bevredigende seksualiteit te hervinden.
- Voor vrouwen die een sport beoefenen met impact op de grond, of voor zeer sportieve vrouwen: de impact op de grond tijdens het beoefenen van een sport zoals hardlopen, zumba, tennis, enz., verandert de spieren van het perineum. Het gebruik van geisha ballen zal het perineum sterker en strakker maken.
- Vrouwen die de kwaliteit van hun seksuele betrekkingen willen verbeteren: want, laten we dat niet vergeten, hoe tonischer het perineum en hoe beter de perineale spieren gevasculariseerd zijn, des te beter zullen de intieme gevoelens zijn.

Indicaties:
Voor vrouwen die de spieren van het perineum willen verstevigen en versterken

Gebruiksaanwijzing:
Het is noodzakelijk om je geisha ballen hygiënisch te houden. Daarom is het raadzaam ze voor en na gebruik schoon te maken.
Om ze schoon te maken, kunt u een reiniger voor intieme accessoires gebruiken die een antibacteriële werking garandeert of uw zeep, douchegel.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Adrien Lastic
Categorie Voor het plezier , Bekkenbodem
Reviews 4/5 (6 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(6 reviews)

Gemiddelde score

4,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

50%
33.3%
0%
0%
16.7%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans