Adrien Lastic Geisha Bal Klein 1 Stuk

van Adrien Lastic
Adrien Lastic Geisha Bal Klein 1 Stuk
Klantenbonus
0,12  €
17,50
-6%
Voordeel
16,52 
(
16,52 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Voor vrouwen die hun perineale spieren willen versterken

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Kegelballen zijn voor vrouwen die hun perineale spieren willen versterken. 100% medische siliconen, ftalaatvrij.

Lange tijd werden geisha ballen alleen beschouwd als seksspeeltjes, maar tegenwoordig wordt erkend dat het gebruik van geisha ballen een werkelijk heilzame werking heeft op de spieren van het perineum. Sindsdien raden veel fysiotherapeuten of vroedvrouwen hun patiënten aan om geisha ballen te gebruiken als aanvulling op de perineale revalidatie of om de bekkenbodemspieren gespannen te houden. De ovale vorm is bijzonder geschikt voor de vrouwelijke anatomie en is gemakkelijk in het gebruik.

Diameter: 3,3 cm
Lengte: 9,5 cm
Gewicht: 85 g

Indicaties:
- Voor vrouwen die de spieren van het perineum willen behouden en zo de problemen van een ontspannen en minder gespierd perineum willen vermijden.
- Voor jonge moeders die enkele weken na de bevalling perineale gymnastiek of Kegeloefeningen met geisha ballen willen doen, als aanvulling op hun perineale revalidatie om problemen van blaaszwakte na de bevalling te voorkomen.
- Voor vrouwen in de menopauze: hormonale veranderingen leiden vaak tot een verlies van gevoeligheid en sensatie tijdens de geslachtsgemeenschap, incontinentieproblemen, of een gebrek aan vasculariteit van de vaginale wanden. De geisha ballen zullen de vasculariteit van de vagina verbeteren om een bevredigende seksualiteit te hervinden.
- Voor vrouwen die een sport beoefenen met impact op de grond, of voor zeer sportieve vrouwen: de impact op de grond tijdens het beoefenen van een sport zoals hardlopen, zumba, tennis, enz... verandert de spieren van het perineum. Het gebruik van geisha ballen zal het perineum sterker en strakker maken.
- Voor vrouwen die de kwaliteit van hun seksuele relaties willen verbeteren. Want, laten we niet vergeten dat hoe meer het perineum gespierd is en de perineale spieren goed gevasculariseerd, hoe beter de intieme sensaties.

Gebruiksaanwijzing:
U moet uw geisha ballen beslist hygiënisch schoon houden. Daarom raden wij aan ze voor en na gebruik schoon te maken. Gebruik alleen smeermiddelen op waterbasis.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Adrien Lastic
Categorie Voor het plezier
Reviews 1/5 (1 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1 reviews)

Gemiddelde score

1,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

0%
0%
0%
0%
100%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans