Allevyn Life Hydrocellulair Verband 10,3x10,3cm Stuks 10 (66801067)

van Allevyn

Meerlaags kompres voor elke wond op elke locatie

(5)
Aan mijn Favorieten toevoegen
31,74 
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Allevyn Life is de volgende generatie multifunctionele wondkompressen van Smith & Nephew, ontworpen in functie van patiënt en behandelaar.
Allevyn Life is een meerlaags kompres, speciaal ontworpen voor mensen en hun alledaagse activiteiten en bevat onder andere een hydrocellulaire foamlaag, hyper-absorberende kern en afschermingslaag met de volgende kenmerken:
- De unieke vier-lobbige vorm met brede rand is special ontworpen om perfect op het lichaam aan te sluiten en laat patiënten toe hiermee te douchen: Allevyn Life is voor elke wond op elke locatie.
- Een nieuwe vocht vasthoudende laag die maceratie en complicaties helpt voorkomen
- Het meerlaagse ontwerp dat een kusseneffect en bescherming biedt
- Een speciale afschermingslaag reduceert de visuele impact van exsudaat voor meer discretie en comfort voor de patiënt.

Indicaties:
Wondverzorging bij secundaire genezing van oppervlakkige en granulerende wonden, chronische en acute exsuderende wonden, matig tot diepe wonden zoals decubitus, ulcus cruris, diabetische beenulcera, geïnfecteerde wonden, operatiewonden, eerste- en tweedegraads brandwonden, donorplaatsen, skin-tears, schimmelende ulcera

Gebruiksaanwijzing:
1. Reinig de wond volgens de normale procedures.
2. Selecteer een kompres van de juiste afmeting.
3. Prepareer en reinig de huid rondom de wond door overtollig vocht te verwijderen.
Overmatig haar dient te worden afgeknipt om te zorgen dat het kompres zo dicht mogelijk op de wond kan worden aangebracht.
4. Verwijder één vel beschermpapier van Allevyn Life en plaats het kompres met de klevende zijde op de huid.
Wrijf het kompres vlak over de wond om te zorgen dat er geen vouwen in zitten.
5. Verwijder het resterende beschermpapier en breng het kompres aan over de rest van de wond zonder het uit te rekken.
Het gehele oppervlak van de wond dient volledig bedekt te zijn met het wondkussen van het kompres.
6. Allevyn Life kan worden gebruikt om moeilijk te verbinden wonden zoals op hielen en ellebogen te behandelen. De hoekpunten van het kompres mogen overlappen bij het plaatsen, maar zorg ervoor dat het kompres niet gevouwen of uitgerekt wordt.

Frequentie van verbandwisseling:
Tijdens de eerste stadia van de wondgenezing dienen Allevyn Life kompressen regelmatig te worden geïnspecteerd.
Het kompres kan maximaal 7 dagen worden gebruikt, behalve in het sacrale gebied, waar het kompres maximaal 5 dagen gebruikt kan worden. Dit is afhankelijk van de conditie van de wond en de nabijgelegen huid, of totdat het exsudaat meer dan 50% van het absorberende foam buiten de centrale afschermingslaag bereikt.

Verwijderen van het kompres:
Om het Allevyn Life kompres te verwijderen, tilt u een hoekpunt op en trekt u het kompres voorzichtig los totdat het volledig van de wond verwijderd is.
Sacrale kompressen dienen van bovenaf richting de anus verwijderd te worden om het risico op infectieoverdracht te minimaliseren.

Voorzorgsmaatregelen:
Gebruik Allevyn Life niet met oxiderende stoffen zoals hypochlorietoplossingen (bv. Eusol) of waterstofperoxide, aangezien deze de absorberende polyurethaan componenten van het kompres kunnen afbreken.
Stop met het gebruik als roodheid of gevoeligheid optreedt.
Niet in het kompres knippen, hierdoor kunnen interne delen van het kompres in de wond komen waardoor het genezingsproces kan worden vertraagd. De bacteriële eigenschappen van het kompres worden hierdoor ook aangetast, waardoor infectie kan ontstaan.
Allevyn Life dient niet als enig middel te worden gebruikt voor drukverlichting, maar dient altijd samen met andere drukverlichtings-middelen te worden gebruikt.
Allevyn Life is een product voor eenmalig gebruik.
Door de verpakking te openen, wordt de steriele barrière verbroken. Daarom dient u geen geopend kompres te bewaren voor gebruik op een later tijdstip.

Inhoud:
10 stuks
Kenmerken:
Merk Allevyn
Categorie Actief verband, Verbanden allevyn
Prijs 31,74 
Reviews 4.8/5 (5 reviews)
Gewicht 146 gr
4,8
5 reviews
5 sterren
(4)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Tous les avis sur Allevyn Life Hydrocellulair Verband 10,3x10,3cm Stuks 10 (66801067) proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Cathleen
14/07/2018
Helpt heel goed om wonden te genezen
  1 0   Gemeld!