1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Welzijn en Gezondheid > Gewrichten  > Hart en vaten > Altisa Kalium 200mg Normale Bloeddruk 90 Vegetarische Slikcapsules

Altisa Kalium 200mg Normale Bloeddruk 90 Vegetarische Slikcapsules

van Altisa
Altisa Kalium 200mg Normale Bloeddruk 90 Vegetarische Slikcapsules
Draagt bij tot de instandhouding van een normale bloeddruk.
15,53 €
*
-10%
Online korting
**
13,98 

In voorraad!

+1.5% oftewel 0,21
in Mijn klantenbonus
Annuleren
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Altisa Kalium 200mg Normale Bloeddruk 90 Vegetarische Slikcapsules

Eigenschappen:
Kalium 200mg van Altisa wordt aangeleverd in de hoog opneembare en biobeschikbare citraat-vorm, in een handige en vegetarische slikcapsule.

Kalium 200mg van Altisa is een bron van kalium.
Kalium: draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, een normale werking van de spieren en de instandhouding van een normale bloeddruk.

Kalium is een van de belangrijkste elektrolyten in het lichaam. Als men veel suiker of geraffineerde koolhydraten gebruikt, of bij overmatig vochtverlies door bv braken of zeer vloeibare stoelgang of intense sportinspanningen, dan neemt de kaliumbehoefte toe.

Kalium speelt o.a. een rol in de transmissie van nutriënten door de celmembraan. Dit is te verklaren door de chemische processen:
- passieve diffusie: het vrij bewegen van nutriënten door de celmembraan van de zijde met een hoge nutriëntenconcentratie naar de zijde met de lage nutriëntenconcentratie;
- diffusie waaronder osmose: verplaatsing van water door de celmembraan van de oplossing met lagere concentratie (hypotonische oplossing) naar de oplossing met hogere concentratie aan opgeloste stoffen (hypertonische solutie);
- vereenvoudigde diffusie: de verplaatsing van nutriënten (de mineraalionen natrium [Na+], kalium [K+], calcium [Ca++] en chloor [Cl-] en zelfs grotere moleculen zoals glucose, aminozuren en langeketenvetzuren) door middel van dragers (“carriers”);
- co-transport: een nutriënt wordt getransporteerd door de celwand met behulp van een ander nutriënt (zo helpt natrium om glucose in de cellen te transporteren);
- actief transport: nutriënten worden door de celmembraan getransporteerd door middel van 'pompen' (de meest bekende is de natrium/ kalium-pomp);
- in combinatie met de wijzigende kalium en natrium concentraties binnen en buiten de cel.

Bevat geen kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat geen van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011: suiker; zout; zetmeel; gist; maïs; melk(derivaten); talk; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine. Bevat een oesterderivaat (weekdieren en producten op basis van weekdieren).

Indicaties:
Oraal gebruik
Voor het zenuwstelsel, spieren en bloeddruk

Samenstelling:
Kaliumcitraat; hydroxypropylmethylcellulose (capsule); glijmiddel: magnesium stearaat

Samenstelling per 2 vegetarische slikcapsules DRI*
Kalium (citraat) 400mg 20%
*Percentage van de Dagelijkse Referentie Inname

Gebruiksaanwijzing:
Voor vanaf de leeftijd van 19 jaar:
2 - 4 capsules, met een groot glas water innemen tijdens of direct na het eten.

De aanbevolen voedingsinname van kalium is 3600 mg – 4000 mg per dag voor de volwassen bevolking maar vereist echter een voldoend verbruik van groenten en fruit (voornamelijk onder de vorm van rauwkost). Een inname van 5000 mg – 6000 mg per dag wordt meestal door de gezonde volwassene goed verdragen. Gewoonlijk varieert de voedingsinname van kalium bij de volwassene tussen 2000 mg – 4000 mg per dag. Met een suppletie van 800mg bereikt men een doorsnee totale inname per dag van 4800 mg.

Voorzorgsmaatregelen:
Tenzij anders voorgeschreven, de ADP (aanbevolen dagelijkse portie) niet overschrijden.
Goed gesloten, koel en droog, uit het licht en buiten het bereik van de kinderen bewaren.
In geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Kalium kan bij sommige personen maagdarmklachten veroorzaken. In dat geval stopt u met de inname van dit product en raadpleegt u uw arts. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdige inname van hart- en vaatmiddelen, (kalium sparende) diuretica, geneesmiddelen met betrekking tot de nierfunctie en hormoonbehandeling, bij diabetes, bij ernstige diarree als gevolg van laxeermiddelen.

Inhoud:
90 vegetarische slikcapsules
Kenmerken:
Merk Altisa
Categorie Hart en vaten
Prijs 13,98 €
Reviews 4.8/5 (5 reviews)
Gewicht 90 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
4,8
5 reviews
5 sterren
(4)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Altisa Kalium 200mg Normale Bloeddruk 90 Vegetarische Slikcapsules werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Leon

04/02/2020
Goede dagelijkse aanvulling en compensatie van het verlies aan kalium !
  0 0   Gemeld!
Veronique

08/12/2019
Dit produkt heeft een positieve invloed op een goede bloeddruk
  0 0   Gemeld!
Veronique

13/09/2019
Heeft een positieve invloed op een evenwichtige bloeddruk.
  0 0   Gemeld!
Veronique

17/05/2019
Handige capsules om mee te nemen. Neutrale smaak.
  0 0   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten