Altisa Echinacea 900mg Super Complex 60 Tabletten

van Altisa
33,60 
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
 
Uw aanvraag werd geregistreerd

Beschrijving

Zeer actieve planten en cofactoren voor wanneer een aanzienlijke 'interne versterking' gewenst is

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Een riante en supersterke samenstelling van zeer actieve planten en cofactoren voor wanneer een aanzienlijke 'interne versterking' gewenst is.

Echinacea 900mg Super Complex van Altisa is een bron van o.a.
- Vitamine C: die de ijzeropname verhoogt en die bijdraagt tot: de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning; de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten, de botten, het kraakbeen, het tandvlees, de huid, de tanden; een normaal energieleverend metabolisme; de normale werking van het zenuwstelsel; een normale psychologische functie; de normale werking van het immuunsysteem; de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress; de vermindering van vermoeidheid en moeheid; de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.

- Echinacea: draagt bij tot de natuurlijke weerstand en het afweersysteem; tot de gezondheid van de onderste urinewegen; werkt als antioxidant; ondersteunt de gezondheid van de bovenste ademhalingswegen:

- Zink: draagt o.a. bij tot de normale werking van het immuunsysteem, maar ook tot een normaal zuur-basemetabolisme, tot een normale cognitieve functie, tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting, tot de instandhouding van normale botten haar en nagels.

- Knoflook: werkt als antioxidant; ondersteunt de natuurlijke weerstand en het afweersysteem; draagt bij tot de gezondheid van het hart en tot een normaal cholesterolgehalte; ondersteunt het mentaal welzijn en helpt bij stresstoestanden; ondersteunt de gezondheid van de lever; draagt bij tot de vasculaire gezondheid en helpt bij zware benen.

- Astragalus: draagt bij tot de vasculaire gezondheid; werkt als een adaptogeen en ondersteunt de weerstand; werkt als antioxidant; ondersteunt de bloedsomloop; draagt bij tot een normale bloeddruk en een normale bloedsuikergehalte; ondersteunt de gewrichten en het menopausaal comfort; ondersteunt de functie van de nier- en blaasuitscheiding en de eliminatie.

- Rozenbottel: is een bron van vitamine C en werkt als antioxidant; draagt bij tot gezonde ademhalingswegen en gewrichten; draagt bij tot de spijsvertering; ondersteunt de natuurlijke weerstand en het afweersysteem; draagt bij tot de gezondheid van blaas en nieren.

- Acerola: is een bron van vitamine C en werkt als antioxidant; draagt bij tot gezonde ademhalingswegen; ondersteunt de natuurlijke weerstand en het afweersysteem.

- Reishi (Ganoderma lucidum): ondersteunt een normaal bloedcholesterolgehalte en een normale bloedsomloop; ondersteunt de natuurlijke weerstand en het afweersysteem.

- Shiitake (Lentinula edodes): In de boeken van Wu Shui, arts van de keizers uit de Ming-dynastie (14°-17° E van C.), vindt men voor de eerste maal de naam Shii-Take terug. Shii-Take werd toen al als een levenselixer beschouwd. De belangrijkste inhoudsstoffen van Shii-Take zijn de polysaccharide lentinan, eritadenine, xylose en arabinose, ergosterol, niacin, foliumzuur en specifieke aminozuren. Aan de paddestoel Shii-Take wordt o.a. de eigenschap toegekend van de stimulering van de weerstand. Shii-Take stimuleert merkbaar de produktie van de T-lymfocyten die een belangrijke rol spelen in het immuunsysteem.

- Rozenwortel (Rhodiola rosea): is een adaptogeen en ondersteunt het lichaam bij vermoeidheid en stress; bevat belangrijke actieve stoffen zoals salidroside (rhodioloside), rosavines en p-tyrosol. Studies hebben aangetoond dat Rhodiola rosea het immuunsysteem ondersteunt (gunstig effect op de lymfocyten (T-cellen, B-cellen en NK-cellen). (1)

- Choline: draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne, tot een normaal metabolisme van vet en tot de instandhouding van de normale leverfunctie; choline werkt samen met Vitamine B12, Foliumzuur en Methionine in de juiste assimilatie van de vetten. Een tekort aan Choline kan leiden tot een degeneratie van de thymusklier en tot een verlaagde produktie van antistoffen.

- Quercetine, hesperidine, rutine: deze belangrijke bioflavonoïden, ook Vitamine P genoemd, zijn water-oplosbare substanties die in fruit en groenten voorkomen. De unieke chemische structuur van de bioflavonoïden beschermt de vitamine C tegen oxydatie. Een studie over de fysiologische werking van flavonoïden toont een gunstig effect aan op de weerstand. Voorkomt dat immuuncellen histamines gaan vrijgeven, stoffen die allergische reacties veroorzaken. Hesperidine en rutine bevorderen het anti-oxidatief afweersysteem.

- Propolis: is van nature rijk aan belangrijke flavonoïden (zoals chrysine, galangine, pinocembrine, quercetine). De mens heeft al sinds honderden jaren de gunstige werking van propolis bestudeerd. De harsachtige stof propolis wordt door de bijen uit de bast en knoppen van allerlei planten en bomen gewonnen. De heilzame werking van propolis wordt toegeschreven aan de hoge concentratie aan flavonoïden.
(1):
*Guan S, He J, Guo W, Wei J, Lu J and Deng X: Adjuvant effects of salidroside from Rhodiola rosea L. on the immune responses to ovalbumin in mice. Immunopharmacol Immunotoxicol. 33:738-743. 2011.

*Mishra KP, Chanda S, Shukla K and Ganju L: Adjuvant effect of aqueous extract of Rhodiola imbricata rhizome on the immune responses to tetanus toxoid and ovalbumin in rats. Immunopharmacol Immunotoxicol. 32:141-146. 2010.

*Li HX, Sze SC, Tong Y and Ng TB: Production of Th1- and Th2-dependent cytokines induced by the Chinese medicine herb, Rhodiola algida, on human peripheral blood monocytes. J Ethnopharmacol. 123:257–266. 2009.

*Mishra KP, Padwad YS, Jain M, Karan D, Ganju L and Sawhney RC: Aqueous extract of Rhodiola imbricata rhizome stimulates proinflammatory mediators via phosphorylated IkappaB and transcription factor nuclear factor-kappaB. Immunopharmacol Immunotoxicol. 28:201-212. 2006

Indicaties:
- Voor de normale werking van het immuunsysteem
- Voor de normale werking van de bloedvaten, de botten, het kraakbeen, het tandvlees, de huid, de tanden
- Voor de gezondheid van de onderste urinewegen
- Voor een normale vruchtbaarheid en voortplanting
- Voor gezonde ademhalingswegen en gewrichten

Samenstelling:
Verdikkingsmiddel: calciumphosphat, microcristalline cellulose; echinacea angustifolia DC (wortel); echinacea purpurea L. (kruid); echinacea purpurea L. (blad); choline bitartrat; verdikkingsmiddel: carboxymethylcellulose; vitamine C; zinc citrat; geleermiddel: stearinezuur; astragalus membranaceus M.; antiklontermiddel: siliciumdioxide; allium sativum L.; glijmiddel: magnesiumstearaat; quercetine; malpighia punicifolia L.; hesperidine; propolis; ganoderma lucidum; lentinula edodes; sedum roseum L.; rosa canina L.; rutine; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, glycerine

/2 tabletten DRI*
Vitamine C 100mg 125%
Zink (citraat) 22,50mg 225%
Echinacea angustifolia DC (rode zonnebloem), wortel 300mg
Echinacea purpurea (L.) (rode zonnehoed), kruid 300mg
Echinacea purpurea (L.) (rode sonnehoed), blad 300mg
Allium sativum L. (knoflook) 25mg
Astragalus membranaceus M. (astragalus, wortel) 70mg
Rosa canina L. (rozenbottel) 25mg
Malpighia punicifolia L. (barbadoskers, acerola) 25mg
Ganoderma lucidum (reishi paddestoel) 25mg
Lentinula edodes (shiitake paddestoel) 25mg
Rhodiola rosea L. (Sedum roseum L., rozenwortel) 25mg
Choline (bitartraat) 75mg
Quercetine (citrus bioflavonoïden) 30mg
Propolis 25mg
Hesperidine (citrus bioflavonoïden) 25mg
Rutine 15mg
*percentage van de Dagelijkse Referentie Inname (DRI)

Gebruiksaanwijzing:
Voor volwassenen: 2 sliktabletten bij de maltijden

Voorzorgsmaatregelen:
Goed gesloten, fris en droog, uit het licht en buiten het bereik van de kinderen bewaren.

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts voor het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/ maanden gevolgd nadien met een interval zonder inname: de aanbevolen dagelijkse portie bevat meer dan 10mg zink.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (knoflook).

Allergenen
Bevat Geen kunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen. Bevat Geen van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en die opgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/ 2011 : suiker; zout; zetmeel; gist; maïs; melk(derivaten); talk; dierlijke derivaten; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine; weekdieren en producten op basis van weekdieren.

Geen enkel ALTISA-product bevat nano-partikel ingrediënten (geproduceerde anorganische partikel additieven zoals nano-titaniumdioxide TiO2 (E171), nano-ijzer (Fe) oxides (E172), nano-silicium dioxide SiO2 (E551); nano-zilver (Ag) (E174);] noch nano-materialen.

Belangrijk
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. De cellofaanverzegeling rond de dop is een waarborg van oorsprong. Indien beschadigd of verwijderd, het product niet kopen.

Inhoud:
60 tabletten
Kenmerken:
Merk Altisa
Categorie Energie - Weerstand
Prijs 33,60
Reviews 5/5 (1 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(1 reviews)

Gemiddelede score

5,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

100%
0%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Nederlands
Katja 36-45 jaar
Helpt bij het opbouwen van je weerstand. Neem dit vooral in de winter.
Nuttige review? 0 0