Autotest Santé Snelle VIH Test 1 Kit

van Autotest
Autotest Santé Snelle VIH Test 1 Kit
Klantenbonus
0,08  €
32,45 
+
Op voorraad!
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Een snelle hiv-test om thuis uit te voeren

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Autotest VIH is een snelle hiv-test om thuis uit te voeren.
Autotest VIH is betrouwbaar voor de opsporing van een hiv-infectie die ten minste 3 maanden geleden heeft plaatsgevonden, met behulp van een beetje bloed uit de vingertop.
Test uzelf in de privacy van uw eigen huis.
Gemakkelijk te gebruiken (3 stappen, in 5 minuten klaar)
Resultaat binnen 15 minuten

Er bestaat nog geen vaccin om besmetting met hiv te voorkomen. Er zijn echter wel behandelingen voor besmette personen die het risico op overdracht aanzienlijk verlagen.
Autotest VIH kan een aanvulling zijn op conventionele testmethoden.
Autotest VIH is bedoeld om mensen een praktische en vertrouwelijke manier te bieden om hun hiv-status te controleren vanaf 3 maanden na een mogelijke blootstelling aan hiv.
Als het resultaat positief is, kan de persoon een arts raadplegen en behandeld worden na een bevestigende laboratoriumtest. Als de hiv-behandeling vroeg wordt gestart, kan de overlevingskans vergelijkbaar blijven met die van de algemene bevolking. In feite is de sterfte bij mannen besmet met hiv die meer dan drie jaar behandeld worden met antiretrovirale therapie vergelijkbaar met de sterfte bij mannen in de algemene bevolking.
Een negatief resultaat betekent dat een persoon waarschijnlijk niet besmet is met hiv en vertrouwen kan hebben in zijn/ haar hiv-status als de meest recente blootstelling ten minste 3 maanden geleden heeft plaatsgevonden.

Autotest VIH is een bloedtest op basis van immunochromatografie.
Autotest VIH vereist geen andere materialen of uitrusting dan de testkit.
Autotest VIH kan thuis gebruikt worden.
Met een druppel bloed uit een vingertop kan autotest VIH de aanwezigheid aantonen van anti-hiv-1- en/ of anti-hiv-2-antilichamen.

Elke doos bevat:
- Een geïllustreerde gebruiksaanwijzing
- Een zelfprikker om een druppel bloed te verkrijgen
- Een zelftester met geïntegreerd testapparaat dat aantoont of anti-hiv-1-en/ of anti-hiv-2-antilichamen aanwezig zijn
- Een pleisterHet resultaat is met de autotest VIH gemakkelijk te verkrijgen en te interpreteren. Het testresultaat is na slechts 15 minuten te zien als een band.

Eigenschappen en prestaties:
- Verpakking: kit voor eenmalig gebruik
- CE 0459-markering (Franse aangemelde instantie: LNE/ G-MED)
- Bewaring: tussen +8 en +30°C. Beschermen tegen zonlicht.
- Testmateriaal: 2,5 microliter capillair bloed
- Gevoeligheid*: 100% van de hiv-positieve personen verkreeg een correct resultaat met deze test.
- Specificiteit*: 99,8% van de hiv-negatieve personen verkreeg een correct resultaat met deze test.
- Betrouwbaarheid: een bruikbaarheidsstudie naar de omgang met deze test door leken heeft aangetoond dat meer dan 99,2% van de gebruikers een interpreteerbaar resultaat verkreeg en dat meer dan 98,1% het resultaat correct interpreteerde. Positieve resultaten werden in 100% van de gevallen correct geïnterpreteerd.
- Interferentie: er werd geen significante interferentie waargenomen na onderzoek van stalen die stoffen bevatten of verband hielden met medische aandoeningen die de resultaten van deze test zouden kunnen beïnvloeden.
De latentieperiode (seroconversie) van de autotest VIH test kan tot drie maanden duren, wat betekent dat het mogelijk is dat hiv-besmettingen die recenter zijn dan drie maanden niet gedetecteerd worden door deze test.
*Onderzoeken met 503 personen (gevoeligheid) en 2051 personen (specificiteit) uit de Verenigde Staten en de Europese Unie

Indicaties:
Autotest VIH is bedoeld voor gebruik door mensen die hun hiv-status willen kennen.

Voorzorgsmaatregelen:
De autotest VIH is strikt bedoeld voor privégebruik als zelftest op hiv en mag in geen geval gebruikt worden voor andere diagnoses of doelstellingen.
De autotest VIH mag alleen gebruikt worden met vers capillair bloed dat verkregen is volgens de instructies in deze bijsluiter. Gebruik deze test niet voor serum- of plasmamonsters.
Autotest VIH is een bijkomende hiv-test die gebruikt kan worden als aanvulling op andere methodes. Autotest VIH kan alleen een besmetting met hiv opsporen en is niet bruikbaar als test voor andere seksueel overdraagbare aandoeningen.

Bewaar de zelftest in de oorspronkelijke verpakking op een koele, droge plaats tussen 8°C en 30°C. Beschermen tegen zonlicht.
De autotest VIH is alleen bestemd voor eenmalig gebruik. Niet opnieuw gebruiken.
Open de verpakking van de zelftest niet voordat u klaar bent om de test uit te voeren.
Deze zelftest is niet bedoeld voor gebruik in de context van een therapeutische opvolging van patiënten die een antiretrovirale behandeling krijgen.
Personen die deze zelftest gebruiken, moeten hun arts raadplegen voordat ze medische beslissingen nemen, ongeacht of het testresultaat negatief of positief is.

Vals positieve resultaten (0,2% in onderzoeken naar de testspecificiteit) of vals negatieve resultaten zijn mogelijk in de volgende gevallen: blootstelling aan hiv binnen de 3 maanden vóór de uitvoering van de test (latentieperiode), situaties van gevorderde immunodeficiëntie of besmetting door een zeldzame variant, en bij hiv-positieve personen die een antiretrovirale behandeling ondergaan.

Als de test niet wordt bewaard volgens de instructies of niet binnen de bruikbaarheidsgrenzen wordt gebruikt kan dit een incorrect testresultaat tot gevolg hebben. Gebruik de zelftest niet als de verpakking geopend of beschadigd is.
Gebruik de zelftest niet als de vervaldatum op de verpakking verstreken is.
Houd deze zelftest en de meegeleverde voorwerpen buiten het bereik van kinderen. De onderdelen in de verpakking van autotest VIH kunnen schadelijk zijn bij inslikken en irritatie veroorzaken.

Inhoud:
1 kit

Kenmerken:
Merk Autotest
Categorie Autotests
Reviews 4.8/5 (44 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(44 reviews)

Gemiddelde score

4,8 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

77.3%
20.5%
2.3%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Kurt 36-45 jaar
Het product geeft gewenste resultaat geen verdere opmerkingen
Nuttige review? 0 0
Pascal 46-55 jaar
Gemakkelijk te gebruiken deze test
Nuttige review? 0 0