BabyFriend Anti-muggen apparaat met ultrasone trillingen en nachtlampje

van Babyfriend

Beschermt tegen muggen zonder onaangename geurtjes of giftige stoffen te verspreiden.

(19)
Aan mijn Favorieten toevoegen
22,99 
*
-20%
Online korting
**
18,45 
+1.19% oftewel 0.22 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 3 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Ecologisch anti-muggen apparaat met nachtlampje
Op basis van Ultrasone trillingen, zonder chemicaliën
Ultrasoon, geluidloos, milieuvriendelijk
BabyFriend is een vooruitstrevend elektronisch toestel dat u onopvallend beschermt zonder onaangename geurtjes of giftige stoffen te verspreiden. BabyFriend houdt de muggen op afstand met onhoorbare ultrasone signalen.

BabyFriend verspreidt een breed spectrum van ultrasone geluiden die voor de mens onhoorbaar zijn. De gebruikte frequentie varieert automatisch tussen 22 tot 28 KHz, om gewenning bij de insecten te voorkomen en ook andere muggensoorten te kunnen afschrikken. Aangezien u ze niet hoort, heeft u er geen last van en storen ze u niet. De ultrasone signalen houden muggen weg van de plaats waar BabyFriend werd ingeschakeld. Zij krijgen het moeilijk om te vliegen en zijn niet meer in staat om te vliegen of iemand te bijten.
BabyFriend verspreidt geen enkele substantie in de lucht.
Met BabyFriend, hoeft u de kamer niet te verluchten vóór u binnenkomt. Laat het toestel ingeschakeld zo lang u maar wil, zelfs wanneer u in de kamer aanwezig bent. Precies daarom is BabyFriend de meest milieuvriendelijke oplossing in de strijd tegen muggen. Een ware vriend voor iedereen, in het bijzonder voor kinderen.

Kenmerken:
- Houdt muggen op afstand.
- Ultrasone geluidsgolven (22-28 kHz)
- Onhoorbaar en onschadelijk voor de mens
- Zeer effectief tegen muggen
- Groen nachtlampje stelt kinderen gerust.
- Milieuvriendelijk, laag energieverbruik
- 5 jaar garantie
 
Onafhankelijke, vergelijkende studie met andere anti-mug apparaten toont aan:
Babyfriend is 30.000 tijd krachtiger is dan dichtste concurrent.BabyFriend met een waaklamp.
BabyFriend is dé ideale vriend voor kinderen, dankzij het relaxerende en geruststellende nachtlichtje. U kan het overdag én ’s nachts laten branden. Zo beschermt u uw kinderen tegen muggen en laat u hen rustig in slaap vallen.

Indicaties:
Tegen muggen
Externe gebruik

Gebruiksaanwijzing:
Steek BabyFriend in het stopcontact van de kamer die u tegen muggen wil beschermen. Voor een betere ultrasone verspreiding en een optimale bescherming, houdt u rekening met onderstaande gebruiksaanwijzingen:
1. Schakel het toestel als voorzorg in vóór de nacht valt. Zo voorkomt u ook dat muggen de kamer inglippen vóór u naar bed gaat. Dankzij het lage energieverbruik van 60W op 10 minuten), kan u het altijd ingeschakeld laten.
2. In grote ruimtes (meer dan 15 mq) het is raden aan twee toestelletjes tegelijk te gebruiken en ze in twee verschillende stopcontacten te steken, zodat ze de volledige oppervlakte bestrijken. Dat geldt ook voor kamers met tapijten, een muurbekleding in stof, weelderige gestoffeerde meubels of zware gordijnen. De aanwezige materialen in dergelijke vertrekken kunnen een deel van de ultrasone signalen absorberen, waardoor het toestel minder efficiënt werkt.
3. U kan BabyFriend ook gebruiken wanneer het raam open staat, op voorwaarde dat het stopcontact én dat het toestel naar binnen gericht is.4. Indien u in de te beschermen ruimte beschikt over stopcontacten op verschillende hoogtes, maakt u best gebruik van de hoogste stopcontacten.5. In vertrekken met tapijt waar de stopcontacten op een hoogte van minder dan 30 cm van de vloer zitten, zitten, kan u beter een verlengsnoer gebruiken en het toestelletje in de hoogte plaatsen, bijvoorbeeld, op een tafel of rek. Richt het toestel daarbij naar de binnenkant van de kamer.Voorzorgsmaatregelen:
Ultrasone signalen kunnen de werking van pacemakers verstoren.
BabyFriend’s ultrasone trillingen kunnen worden waargenomen door huisdieren, met name grote honden, zij kunnen worden verstoord.
Het toestel treedt meteen in werking, maar beschermt pas na enkele minuten. Het is raden dan ook aan BabyFriend minimaal een half uur van tevoren in te schakelen.

Zorg ervoor dat het stopcontact niet wordt verborgen of afgedekt door meubilair of gordijnen.

Zorg ervoor dat het stopcontact niet te dicht bij het raam zit.Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Babyfriend
Categorie Preventie, Insectenpreventie
Prijs 18,45 
Reviews 4.1/5 (19 reviews)
Gewicht 66 gr
4,1
19 reviews
5 sterren
(9)
4 sterren
(6)
3 sterren
(2)
2 sterren
(0)
1 sterren
(2)
Tous les avis sur BabyFriend Anti-muggen apparaat met ultrasone trillingen en nachtlampje proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Kristof
31/08/2019
Het product doet wat het belooft. Men dient de gebruiksaanwijzing wel nauwgezet te volgen.
  0 0   Gemeld!
Amanda
12/07/2019
Veel beter dan die schadelijke apparaten en absoluut niet storend
  0 0   Gemeld!
Jenny
30/07/2018
Tevreden
  0 0   Gemeld!
Esther
14/05/2017
werkt perfect
  0 1   Gemeld!