B Record Melksuikers Vertering 100ml

van Bio-Record

Kunnen ondersteunen wanneer je lactose-intolerantie hebt.

(4)
  Aan mijn Favorieten toevoegen
13,00 
*
-10%
Online korting
**
11,69 
(
0,12 
/ stuk
)
gratis levering Bij aankoop van minstens 4 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Kerutabs tabletten kunnen ondersteunen wanneer je lactose-intolerantie hebt, maar toch een keer wil genieten van een lekker soft ijsje, yoghurt of andere voedingsmiddelen waar lactose in verwerkt is. Wanneer iemand lactose-intolerant is, betekent het dat de stof genaamd lactase, onvoldoende aanwezig is of onvoldoende werkt in zijn of haar lichaam. De tabletten zijn een goede aanvulling wanneer je bij lactose-intolerantie, toch eens wilt kunnen genieten van melkproducten of melkbevattende producten. Kerutabs bevat namelijk het natuurlijke enzym lactase. Met behulp van lactase tabletten wordt de vertering van lactose bevorderd.

Lactase bevattende tabletten van het merk Kerutabs zijn een goede aanvulling voor iedereen die lactose intolerant is en wel eens wil genieten van melk(producten). Kerutabs tabletten bevatten het natuurlijke enzym genaamd lactase. Dit enzym is onvoldoende aanwezig wanneer iemand lactose-intolerant is. Wanneer iemand lactase inneemt voor het nuttigen van een melkproduct, dan wordt de lactose goed verteerbaar en gebruikt als energiebron door het gehele lichaam. Wordt Kerutabs gebruikt, dan wordt de vertering van lactose ondersteund in het lichaam.

Indicaties:
Oraal gebruik
Bij lactose-intolerantie
Volwassenen en kinderen

Gebruiksaanwijzing:
Lactase bevattende tabletten van Kerutabs kunnen door zowel volwassenen als kinderen met lactose-intolerantie worden gebruikt. Het is raden aan om op basis van persoonlijke ervaring het aantal tabletten bij specifieke producten zelf vast te stellen. De hoeveelheid lactose kan per maaltijd namelijk sterk variëren, evenals de mate van lactose-intolerantie per persoon kan verschillen. Hierom wordt er geen algemeen geldend advies gegeven wat betreft de inname van lactase. Neem vlak voor het gebruik van melkproducten de tabletten in. De lactase in de tabletten wordt afgebroken in het maag-darmkanaal en is daardoor een beperkte tijd werkzaam. De exacte werkingsduur van lactase tabletten is onbekend.

Inhoud:
100 tabletten
Kenmerken:
Merk Bio-Record
Categorie Voedingstherapie - Vitaliteit
Prijs 11,69 
Reviews 4.5/5 (4 reviews)
Gewicht 187 gr
4,5
4 reviews
5 sterren
(2)
4 sterren
(2)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Tous les avis sur B Record Melksuikers Vertering 100ml proviennent d’acheteurs certifiés, récoltés via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Isabelle
16/11/2020
Ik voel heel vlug een duidelijk verschil qua vermoeidheid en alertheid
  0 0   Gemeld!