Biotona Sap Aloe Vera + Ginger + Curcuma Bio Fles 1000ml

van Biotona
Biotona Sap Aloe Vera + Ginger + Curcuma Bio Fles 1000ml
Klantenbonus
0,24  €
24,00
-10%
Voordeel
21,60 
(
21,60 
/L
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Sap voor de gezondheid van de huid en ter ondersteuning van de natuurlijke immuniteit

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Biotona Bio Aloe vera + Ginger + Curcuma bevat al het goede van 3 befaamde superfoods. Peruviaanse gember is gekend voor zijn pittige maar toch verfrissende smaak en „gouden“ kurkuma biedt een waaier aan positieve eigenschappen. Zowel aloe vera als kurkuma bevorderen de gezondheid van de huid en ondersteunen de natuurlijke weerstand. Kurkuma is goed voor de lever en draagt bij tot soepele en gezonde gewrichten. Gember bevordert de spijsvertering en de vitaliteit en helpt bovendien ook bij het tegengaan van energiedipjes.

Hoofdkenmerken:
- Bevordert de gezondheid van de huid (vochtinbrengend en verzachtend).
- Bevordert de spijsvertering en gaat misselijkheid tegen.
- Werkt gastroprotectief: voorkomt maagzweren.
- Beschermt de lever tegen schade door intoxicaties.
- Werkt antioxidatief.
- Werkt ontstekingsremmend: zorgt voor soepele en gezonde gewrichten.
- Ondersteunt de natuurlijke weerstand.
- Bevordert een gezond cardiovasculair systeem en verminderd het risico op hart- en vaatziekten.
- Bloedglucoseregulerend

Aloe vera:
Aloe vera heeft een lange geschiedenis als medicinale plant en wordt al vele eeuwen gebruikt voor haar geneeskrachtige en therapeutische eigenschappen, de innerlijke gel bevat meer dan 75 actieve stoffen. Aloe vera is een woestijnplant die het best gedijt op zandige of rotsige bodems in zonnige tot hete, droge streken van de tropen en subtropen. Ze worden ook aangetroffen langs de kust, in berggebieden en in oerwouden. Uit de Aloe vera vetplant kunnen er 2 delen geïsoleerd worden die voor verschillend gebruik worden aangewend, ook de therapeutische toepassingen zijn geheel verschillend.

Enerzijds is er het sap dat spontaan vloeit uit het gesneden blad en afkomstig is van de buitenste, anthraceenhoudende, pericyclische cellagen van het blad. Deze is een sterk laxans (laxerend) en werkt tonisch op de ingewanden. Anderzijds is er Aloe vera gel, deze wordt bekomen na het zorgvuldig fileren van de bladeren , waarbij de buitenste, anthraceenhoudende cellagen verwijderd worden. De overblijvende parenchymateuze, binnenste cellagen, ook het merg of mesenchym genoemd, komen dan voor als een kleurloze, geurloze, visceuze, licht bittere en gelachtige pulp. De gel heeft een inwendige en een uitwendige toepassing. Bij inwendig gebruik (orale inname) werkt Aloe vera anti-diabetisch en neutraliseert het vrije radicalen, waardoor deze geen schade kunnen toebrengen aan onze cellen. Aloe vera zorgt voor een betere spijsvertering en voorkomt maagzweren. Bovendien kan het aangewend worden voor de bevordering van wondheling, en voor hydratatie van de huid. Bovendien werkt het anti-inflammatoir, infectiewerend en revitaliseert het het haar.

Biotona Aloe vera + Ginger + Curcuma wordt gemaakt uit deze laatste, de gel die voorkomt binnenin de vlezige bladeren van de Aloe vera plant.

Aloe vera verlaagt de bloed-glucose spiegel: anti-diabetische effecten:
Uit verschillende pre-klinische en klinische studies blijkt dat Aloe vera een bloedglucoseverlagend effect heeft. In een in vivo studie observeerde men dat de nuchtere bloedglucose significant verminderde, ook de leverenzymen, plasma en weefsel cholesterol, trigliceriden, vrije vetzuren en fosfolipiden verminderden significant na inname van Aloe vera. Daarbij nam het insulineniveau aanzienlijk toe, wat bijkomend bijdraagt tot het anti-diabetisch effect van Aloe vera.

Effect op de maagzuursecretie en maagzweren:
Aloe vera stimuleert de slijmsecretie in de maag en ondersteunt de uiterst belangrijke regulatie van de maagzuursecretie, deze twee effecten dragen bij tot het voorkomen van pijnlijke maagzweren. De aanwezige verteringsenzymen ondersteunen bovendien de spijsvertering. Het werkt als een tonicum voor de slijmvliezen, het beschermt de slijmvliezen, heelt en werkt verzachtend.

Gember (Zingiber officinale):
Gember wordt al sinds de Oudheid gekweekt in Zuidoost-Azië, maar is nu uitgegroeid tot één van de top 10 meest geconsumeerde specerijen ter wereld. In de Ayurveda werd het reeds gebruikt voor zijn positieve eigenschappen. Gember is goed voor de spijsvertering, zorgt voor meer vitaliteit en helpt energiedipjes tegen te gaan.

De gember voor Aloe vera + Ginger + Curcuma is afkomstig uit Peru. Deze is nog intenser en aromatischer van smaak dan de meer gangbare gember uit India. Gember heeft een lichtbruine schil en is zeer vezelig. Het is gekend voor zijn intense, pittige maar toch verfrissende, citroenachtige smaak en is geschikt voor de bereiding van zowel zoete als hartige gerechten. Andere toepassingen zijn o.a. gemberthee, gemberbier en essentiële olie.

Kurkuma (Curcuma longa):
Kurkuma of geelwortel is een plant waarvan de gekende geeloranje specerij kurkuma gemaakt wordt. Deze kurkuma is afkomstig uit Peru. De wortel van Curcuma longa heeft naast zijn sublieme smaak ook enkele unieke gezondheidsvoordelen. Zo verbetert het de flexibiliteit en de gezondheid van de gewrichten. Daarnaast is het goed voor de lever (ondersteunt de vetvertering) en het behoud van een gezonde huid en een gezond zenuwstelsel. Ook bevordert het de natuurlijke weerstand en beschermt het de cellen tegen schadelijke vrije radicalen.

Indicaties:
- Voor een gezonde huid en ondersteunt de natuurlijke immuniteit
- Voor de lever
- Voor gewrichten
- Voor spijsvertering
- Voor vitaliteit
- Voor de gezondheid van het cardiovasculaire systeem

Samenstelling:
- (Muco) Polysacchariden
- Enzymen zoals aliiase, alkaline phosphatase, amylase, bradykinase, carboxypeptidase, catalase, cellulase, lipase, en peroxidase
- Salicylzuur
- Magnesiumlactaat
- Fenolverbindingen gingerol en shogaol
- Curcuminoïdencomplex
- Capsaïcine, cafeïnezuur, curcumine en salicylaat
- Vitaminen en mineralen
- Antioxidanten

Inhoud:
Fles 1000 ml
Kenmerken:
Merk Biotona
Categorie Bevordert de spijsvertering
Reviews 4.5/5 (28 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(28 reviews)

Gemiddelde score

4,5 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

46.4%
53.6%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Duits
  • Frans
  • Nederlands
Adinda 56-65 jaar
De smaak van deze aloe vera is heel straf, toch liever de gewone aloe vera
Myriam 56-65 jaar
aanvullend aan voeding, alle bestanddelen zijn supergezond
Sophie 46-55 jaar
Ik had reeds de gewone fles Aloe Vera van Biotana geprobeerd. kurkuma + gember kunnen het drankje alleen maar nog gezonder maken.
werner 46-55 jaar
Aloë vera sap gebruik ik regelmatig in kuurvorm. Het bevat veel vitaminen, is goed voor de huid en de darmen. ‘s morgens 30 ml op de nuchtere maag ofwel regelmatig een scheutje in een smoothie smaakt fris in de zomer. Natuurlijk niet overdrijven omdat het ook de stoelgang bevordert.