Biotona Aloe Vera Juice + Pulp Bio Fles 1000ml

van Biotona
Biotona Aloe Vera Juice + Pulp Bio Fles 1000ml
Klantenbonus
0,07  €
20,73 
(
20,73 
/L
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Bevordert de gezondheid van de huid, de spijsvertering en ondersteunt de natuurlijke weerstand.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Aloe vera heeft een lange geschiedenis als medicinale plant en wordt al vele eeuwen gebruikt voor haar geneeskrachtige en therapeutische eigenschappen, de innerlijke gel bevat meer dan 75 actieve stoffen.
Aloe vera is een woestijnplant die het best gedijt op zandige of rotsige bodems in zonnige tot hete, droge streken van de tropen en subtropen. Ze worden ook aangetroffen langs de kust, in berggebieden en in oerwouden.

Uit de aloe vera vetplant kunnen er 2 delen geïsoleerd worden die voor verschillend gebruik worden aangewend, ook de therapeutische toepassingen zijn geheel verschillend.
Enerzijds is er het sap dat spontaan vloeit uit het gesneden blad en afkomstig is van de buitenste, anthraceenhoudende, pericyclische cellagen van het blad. Deze is een sterk laxans (laxerend) en werkt tonisch op de ingewanden.
Anderzijds is er aloe vera gel, deze wordt bekomen na het zorgvuldig fileren van de bladeren , waarbij de buitenste, anthraceenhoudende cellagen verwijderd worden. De overblijvende parenchymateuze, binnenste cellagen, ook het merg of mesenchym genoemd, komen dan voor als een kleurloze, geurloze,
visceuze, licht bittere en gelachtige pulp. De gel heeft een inwendige en een uitwendige toepassing. Bij inwendig gebruik (orale inname) werkt aloe vera anti-diabetisch en neutraliseert het vrije radicalen, waardoor deze geen schade kunnen toebrengen aan onze cellen.
Aloe vera zorgt voor een betere spijsvertering en voorkomt maagzweren.
Bovendien kan het aangewend worden voor de bevordering van wondheling, en voor hydratatie van de huid.
Bovendien werkt het anti-inflammatoir, infectiewerend en revitaliseert het het haar.

Aloe vera verlaagt de bloed-glucose spiegel (anti-diabetische effecten):
Uit verschillende pre-klinische en klinische studies blijkt dat aloe vera een bloedglucoseverlagend effect heeft. In een in vivo studie observeerde men dat de nuchtere bloedglucose significant verminderde, ook de leverenzymen, plasma en weefsel cholesterol, trigliceriden, vrije vetzuren en fosfolipiden verminderden significant na inname van aloe vera. Daarbij nam het insulineniveau aanzienlijk toe, wat bijkomend bijdraagt tot het anti-diabetisch effect van aloe vera.

Effect op de maagzuursecretie en maagzweren:
Aloe vera stimuleert de slijmsecretie in de maag en ondersteunt de uiterst belangrijke regulatie van de maagzuursecretie, deze twee effecten dragen bij tot het voorkomen van pijnlijke maagzweren. De aanwezige verteringsenzymen ondersteunen bovendien de spijsvertering. Het werkt als een tonicum voor de slijmvliezen, het beschermt de slijmvliezen, heelt en werkt verzachtend.

Biotona Aloe Vera + Pulp wordt gemaakt uit de gel die voorkomt binnenin de vlezige bladeren van de aloe vera plant.
De aloe vera vetplant heeft lange stekelige bladeren die zorgvuldig en handmatig gefileerd worden, waarna de rijke aloe vera gel verschijnt. Via een traditioneel proces wordt de bekomen kostbare gel grondig gereinigd (om de mogelijke resten van laxerende stoffen uit het buitenste blad te verwijderen) en daarna fijngemalen. Het bekomen sap wordt niet meer bewerkt én behoudt zo maximaal de natuurlijke vezels.
Het resultaat is een 100% puur kwalitatief sap met pulp.

Samenstelling:
(Muco) polysacchariden, enzymen zoals aliiase, alkaline phosphatase, amylase, bradykinase,
carboxypeptidase, catalase, cellulase, lipase, en peroxidase, vitaminen en mineralen, antioxidanten

Inhoud:
Fles 1000 ml
Kenmerken:
Merk Biotona
Categorie Ontgifting
Reviews 4.5/5 (2 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(2 reviews)

Gemiddelde score

4,5 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

50%
50%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans