Bonyplus Superior Hechtcrème Tube 40ml

van Bonyplus
Bonyplus Superior Hechtcrème Tube 40ml
Klantenbonus
0,03  €
12,40
-10%
Voordeel
11,16 
(
2,79 
/10 ml
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Eenmaal spaarzaam aangebracht, zal uw kunstgebit de hele dag stevig en veilig blijven zitten.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
De supersterke klevende crème van BonyPlus is een nieuwe speciale klevende crème van de hoogste kwaliteit. Eenmaal spaarzaam aangebracht, zal uw kunstgebit de hele dag stevig en veilig blijven zitten.

Dankzij de innovatieve zinkvrije formule biedt het een hoge kwaliteit. Door te reageren met vloeistof in uw mond, creëert de crème een comfortabele afdichting tussen uw prothese en uw tandvlees, waardoor er geen voedselresten tussen kunnen komen. De samenstelling heeft een neutrale smaak en zorgt ervoor dat uw prothese reukloos blijft. Het gebruiksgemak en de bewezen resultaten zorgen ervoor dat u eindelijk weer met gemak kunt eten, drinken en lachen.

Indicaties:
- Voor een stevige, langdurige pasvorm
- Gemakkelijk aan te brengen

Samenstelling:
Calcium-natrium (vinylmethylether/ maleinezuur) copolymer, petrolatum, cellulosegom, paraffine liq., menthol, methyllactaat

Gebruiksaanwijzing:
Reinig uw kunstgebit zoals gewoonlijk voordat u de crème aanbrengt. Verwijder de metalen hygiënische afdichting tegen vocht van de buis. Bevochtig uw kunstgebit en breng de crème aan zoals op de afbeelding.


Neem voordat u uw kunstgebit inbrengt een slok water om het tandvlees te bevochtigen. Dit wordt vooral aanbevolen voor patiënten met een droge mond, omdat de crème wordt geactiveerd met vocht of speeksel.
Breng uw kunstgebit in en houd het op zijn plaats door een paar seconden druk uit te oefenen, wacht vervolgens 5 minuten voordat u eet of drinkt.

Voorzorgsmaatregelen:
Als je moeite hebt om de room uit de tube te persen, doe hem dan even in een glas warm water (tot 50 ° C). Pas op dat u de dop niet in het water dompelt. Als de opening van de buis verstopt raakt, gebruik dan een schone naald om deze te verwijderen. Houd de spuitmondbuis droog en vrij van overtollige crème om verstopping te voorkomen.
Gebruik het product niet als de spuitmondbuis niet is afgesloten.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als u medicijnen gebruikt die uw tandvlees of mondholte aantasten, raadpleeg dan een tandarts voordat u het product gebruikt.
Bij irritatie of pijn aan het tandvlees het gebruik staken en indien nodig een tandarts raadplegen. Pijn en ongemak kunnen ook het gevolg zijn van een slecht passende of beschadigde prothese.
Het is daarom belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan.
Bewaar op een droge plaats bij kamertemperatuur.

Inhoud:
Tube 40 ml
Kenmerken:
Merk Bonyplus
Categorie Fixering
Reviews 4.4/5 (20 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(20 reviews)

Gemiddelde score

4,4 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

60%
20%
15%
5%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans