Arkofluides : optimaliseer uw gezondheid met voedingssupplementen in de vorm van ampullen

Arkofluides is een merk ontwikkeld door Arkopharma, opgericht in Carros, nabij Nice in 1980. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling van voedingssupplementen en geneesmiddelen. De basis van haar formules is gebaseerd op fytotherapie en het benutten van de voordelen van planten. Via Arkofluides biedt het bedrijf een breed gamma aan voedingssupplementen op basis van planten. Een ampul bevat een geconcentreerde vloeistof die wordt verkregen na het koken met water, persen en filteren van de planten. Om een optimaal gebruik van de producten mogelijk te maken, ontwikkelt en verbetert Arkofluides voortdurend de productietechniek.

Zo heeft het laboratorium een nieuw, meer geconcentreerd gamma uitgevonden, rijk aan actieve bestanddelen dankzij het nieuwe ULTRAextract extractiesysteem. Alle Arkofluides producten zijn samengesteld zonder conserveringsmiddelen, alcohol, zoetstoffen of synthetische smaakstoffen.

Alle Arkofluides producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Aanvullende informatie vindt u in de productfiches. Ze bevatten bijvoorbeeld een gebruiksaanwijzing, adviezen van patiënten en ingrediënten. Ze zijn een aanwinst om u te helpen het product te kiezen dat het beste bij u past.