Biolage

Biolage is een professioneel haarverzorgingsmerk opgericht in 1990 door kapper Arnie Miller. Sinds haar ontstaan heeft het merk voortdurend geïnnoveerd om haar pioniersstatus op het gebied van natuurlijkheid te verzekeren dankzij haar innovatieve plantaardige formules.

Vandaag de dag wordt Biolage erkend als een van de leidinggevende merken in de duurzame beweging op de professionele markt met als doel het ontwikkelen van formules die de planeet, de kappers en de consumenten respecteren. Bij Biolage staat "natuurlijkheid" voor professionele resultaten. "Versheid" en "duurzaamheid" zijn niet gewoon woorden of trends; het zijn dagelijkse waarden die door onze kappers in de salons worden doorgegeven.

Bij de ontwikkeling van nieuwe formules houden onze teams steeds rekening met de impact op het verleden, het heden en de toekomst. Resultaat? Bepaalde producten van het Biolage R.A.W. gamma zijn geformuleerd op basis van ingrediënten die tot 100% van natuurlijke oorsprong zijn en die tot 99% biologisch afbreekbaar zijn.

Biolage is good for hair, good for you, good for the planet.

Wilt u meer weten over Biolage? Doe mee met de beweging op Instagram @Biolage.


Resultaten 1-1 (op 1)
Biolage ColorLast Cera-Repair Concentrate 10x10ml
Verzorgt de haarvezel voor extra glans en om de kleur langer te helpen behouden.
52,28 
+1.49% oftewel 0,78
Green wallet icon
+
Nog maar 2 in voorraad!
Niet beschikbaar