> > Decléor
 
Pagina: 
1
2 3
Volgende
Om je lichaam, je gezicht en je haar te voeden, verzachten en schijnen
Prijs apotheek: 43,20 €
27,08
-37%
Voor een onberispelijke, gladgestreken en stralende teint.
Prijs apotheek: 38,47 €
25,99
Nog maar 2 in voorraad!
Serum anti-roodheid voor het gezicht
Prijs apotheek: 52,80 €
46,32
Om overmatige talg te verminderen, poriën te vernauwen en het verschijnen van onvolmaaktheden
Prijs apotheek: 53,48 €
42,79
Voor een volle, comfortabele en gladde huid
Prijs apotheek: 52,45 €
41,96
Om overmatige talg te verminderen, poriën te vernauwen en het verschijnen van onvolmaaktheden
Prijs apotheek: 39,08 €
25,99
Ritueel om uw gezicht te reinigen en te hydrateren.
Prijs apotheek: 13,00 €
11,70
Voor een heldere, comfortabele en stralende huid
Prijs apotheek: 28,80 €
21,99
Verzachtend micellair water met essentiële roosolie
Prijs apotheek: 26,39 €
19,51
Laat je huid zacht, gehydrateerd en gekalmeerd.
Prijs apotheek: 37,44 €
24,35
Voor een kuur van 3 maanden om de huid tijdens de nacht te revitaliseren en te tonifiëren
Prijs apotheek: 45,25 €
30,95
Voor een stralende, gladde en verstevigde huid
Prijs apotheek: 65,82 €
52,65
-20%
Nog maar 2 in voorraad!
Voor 100% van natuurlijke oorsprong om de huid tijdens de nacht te revitaliseren
Prijs apotheek: 51,43 €
44,30
Nog maar 3 in voorraad!
Voor een stralende, gladde huid
Prijs apotheek: 59,86 €
38,91
Nog maar 2 in voorraad!
Voor een lumineuze, gladde en langdurig gehydratereerde huid
Prijs apotheek: 53,48 €
42,79
Nachtbalsem voor het gezicht
Prijs apotheek: 37,99 €
33,82
Crème en masker voor de gevoelige huid
Prijs apotheek: 51,00 €
45,91
Maakt het uw huid klaar voor een ontspannende nachtrust.
Prijs apotheek: 39,08 €
31,25
 
Pagina: 
1
2 3
Volgende
Decléor

Decléor: een merk dat gelooft in de kracht van etherische oliën op de huid.

Vandaag de dag is de strijd tegen tekenen van (huid)veroudering een belangrijke bekommernis geworden. Deze veranderingen raken bovendien zowel mannen als vrouwen. Gelukkig zijn er efficiënte en gemakkelijk aan te brengen crèmes en andere verzorgingsproducten zoals die van Decléor, een merk dat nu erg in de kijker staat.

Decléor maakt deel uit van de productgamma’s van de Groep L’Oréal. Deze onderneming werd in 1909 opgericht en bouwde een reputatie uit op het vlak van gezichts- en lichaamsverzorging. Decléor werd in 1974 opgericht, nog voor de opmars van etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd). Sinds 40 jaar verfijnt Decléor zijn expertise om producten en diensten te creëren die essentieel zijn voor het succes bij zijn klanten. Wat zijn de etherische oliën die door Decléor worden voorgesteld? Ze zijn het zuiverste deel van een plant, met krachtige eigenschappen. Het credo van het merk is extra krachtige en geconcentreerde formules te maken met de beste natuurlijke ingrediënten om de invloeden van het dagelijks leven op de huid tegen te gaan.

Decléor Aromessence blijkt een van de mooiste successen te zijn. Dit verzorgend serum is voornamelijk samengesteld uit 100% natuurlijke, etherische en botanische oliën en enkele kleurstoffen: een verzorging die haar waarde zeker heeft bewezen. Meer dan een gewone aromatherapiebehandeling om de huid een beetje vitaliteit te geven is ze gebaseerd op onderzoek op het vlak van energetische massages en aromachologie. En omdat deze verzorging bovendien noch bewaarmiddelen, noch parfum bevat, is ze geschikt voor alle huidtypes. Ze kan zelfs zowel door mannen als door vrouwen worden gebruikt.

Decléor bekoort iedereen. Het merk is immers in meer dan 70 landen verkrijgbaar. De verzorgingsproducten van het merk zijn onderverdeeld in verschillende gamma’s: Everfresh, Aroma Cleanse, Aromessence, Hydra Floral. Het merk omvat nachtbalsems en serums op basis van etherische oliën. Decléor Lift is aanbevolen voor zowel mannen als vrouwen ouder dan 30 jaar. Het volstaat om het product ‘s ochtends en ‘s avonds voor het slapengaan op de huid aan te brengen. De magnolia- en gemberoliën in dit product werken beter op een gezonde en gereinigde huid.

Om de problemen van imperfecties tegen te gaan, raden de experts Decléor Hydra Floral aan. Een beetje zoals een foundation dekt dit serum de vlekken, hydrateert het de huid en vernauwt het de poriën. Decléor Hydra Floral doet de huid opnieuw stralen. Dankzij de lavendel- en irisolie, heeft Decléor Aromessence een lichte textuur. Het product is niet vet, wat zorgt voor comfort bij dagelijks gebruik. Maar opgelet, voor dit serum dienen enkele doseringsvoorwaarden in acht te worden genomen. De behandeling mag bijvoorbeeld niet langer dan 3 maanden duren. Gebruik 3 druppels per dag op het gelaat en in de hals. De verzorging vergt 2 tot 3 minuten bij elk gebruik. Masseer een beetje om Prolagène Lift efficiënt in de huid te laten opnemen.

Is er van rimpels nog geen sprake? Dan kunnen Decléor Aroma en Hydra Floral gebruikt worden. Het merk stelt ook maskers voor de jonge huid voor. Ze dienen om de huid te zuiveren en te exfoliëren om de poriën te laten ademen en de opperhuid enigszins soepel te houden. Het is in zekere zin een soort preventieve verzorging om het verschijnen van rimpels te vertragen. Decléor stelt ook zijn bio-gamma voor: Decléor Harmonie Calm Organic. Het gamma bevat onder meer de lichte, kalmerende crème op basis van rozen. Deze crème is ideaal om het gevoel van onbehagen van de huid te verzachten en de huid te hydrateren. Alle producten van het merk Décléor zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. We nodigen u uit om onze productfiches te raadplegen vooraleer u tot aankoop overgaat. U vindt er bijkomende inlichtingen over de Decléor-producten zoals gebruikstips, beoordelingen van patiënten of de samenstelling van de producten.