Ons motto: "Kennis ten dienste van uw welzijn". Wij helpen u de controle over uw gezondheid te nemen! Onze motivatie bent u! Wij willen een gezondere toekomst voor ons allemaal creëren!

Dr. Jacob's® hecht veel belang aan uw welzijn zodat u met een gerust hart uw leven kunt leiden, uw dromen kunt verwezenlijken en beschikbaar kunt zijn voor uw dierbaren.

Dr. Jacob's® medical werd in 1997 opgericht door Dr. Jacob (vader en zoon), maar Dr. Jacob's® is meer dan een merk! Het zijn verantwoordelijke mensen met veel ethische waarden: respect voor natuur en dieren!

Door de jaren heen zijn enkele van de meest innovatieve en effectieve gezondheidsproducten ontwikkeld, gebaseerd op traditionele kennis en modern onderzoek.

De producten zijn ontwikkeld met de natuur als voorbeeld en worden allemaal in Duitsland gemaakt. De principes van ethiek en duurzaamheid gelden ook voor de selectie van grondstoffen, inkoop en productie.

Dr. Jacob's ®: betrouwbare, veilige en effectieve voedingssupplementen voor een leven op stevige fundamenten, een leven dat gezond is en vol vitaliteit!