FILOSOFIE

Voor Institut Esthederm zijn er geen huidtypes, alleen huidcondities. In de loop van een mensenleven kan de huid immers uit evenwicht raken door inwendige of uitwendige agressie en dat is nu precies wat wij behandelen.

Op elk onevenwicht heeft Institut Esthederm een aangepast, afdoend en deskundig antwoord.

Onze missie: de huid beter leren functioneren in haar momenten van "zwakte", haar begeleiden, zonder evenwel de natuurlijke mechanismen over te nemen.

Zo helpen wij de huid op een natuurlijke wijze jong en mooi houden.

EEN UNIEKE ERVARING

Onze uitgekiende formules respecteren de kwetsbare huid. Dit resulteert in een aangepaste verzorging die de huid mooier maakt, weer laat stralen en minder gevoelig maakt voor leeftijd en omgeving.

EEN COMPLETE VERZORGING OP BASIS VAN VIJF PIJLERS

Institut Esthederm stelt vandaag een complete verzorgingsroutine voor die steunt op 5 basisgamma's: de professionele reinigingsmiddelen Osmoclean die de huid grondig schoonmaken zonder de huidflora te verstoren, de mistsprays en verzorging met Eau Cellulaire die de huidcellen hydrateren en de doeltreffendheid van onze verzorgingsroutine vertienvoudigen, de gerichte verzorgingsproducten Intensive op basis van superdoeltreffende moleculen zoals hyaluronzuurspirulinapropolis of vitamine C, de herstellende anti-agingcrèmes Excellage voor oudere huid die de huidbarrière versterken en de teint verbeteren. En tot slot het gamma zonnebeschermingsproducten met de bestsellers Bronz Repair of Photo Reverse. Deze geraffineerde producten met delicaat parfum zijn verkrijgbaar in sobere en strakke verpakkingen die aansluiten bij de basiswaarden van het merk.