FUTURO™ betrouwbaar ondersteuning voor uw volgende avontuur.

 

Gewrichtspijn - wat is het precies?

Gewrichtspijn is een van de meest voorkomende oorzaken van verlies van mobiliteit. Artsen maken onderscheid tussen chronische gewrichtspijn door slijtage en acute pijn na ongevallen, verwondingen of overbelasting. In alle gevallen is het belangrijk de pijn op de juiste manier te behandelen, zodat de aandoening snel verdwijnt, verdere complicaties worden voorkomen en de kwaliteit van leven verbetert. 

De bandages en spalken van FUTURO™ bieden de juiste ondersteuning voor overbelaste en pijnlijke gewrichten op elk moment en in alle omstandigheden. Ze verzachten de pijn, bieden optimale steun en zijn comfortabel om te dragen, omdat ze perfect passen.

Met FUTURO™ Heeft u een betrouwbare ondersteuning voor uw volgende avontuur.

 

Hoe werken de FUTURO™ producten?

De FUTURO™ producten zijn ontwikkeld in samenwerking met medische specialisten en fysiotherapeuten om een actief leven te bevorderen en werken als volgt:

Warmte

De warmte die door de speciale structuur en pasvorm van FUTURO™ producten wordt gegenereerd, bevordert de bloedcirculatie in de kleine bloedvaten op de getroffen plaatsen. Dit stimuleert het metabolisme van de verwarmde gebieden. Meer zuurstof en voedingsstoffen dringen door in het weefsel en stimuleren zo het genezingsproces.

Compressie

De zachte druk die de FUTURO™ producten uitoefenen op het gewricht en het onderliggende weefsel voorkomt pijnlijke vochtophoping. De zwelling van het gewricht neemt sneller af en de weefsels ontspannen zich. De pijn vermindert aanzienlijk.

Proprioceptie

De lichte, constante druk van de FUTURO™ producten stimuleren bepaalde receptoren (proprioceptoren) in de huid en de weefsels. Dit bevordert de biomechanische processen van het lichaam en de spiercoördinatie.

U vindt volledige informatie en advies over alle producten via

www.3M.be/futuro