Jacare

JACARE is een nieuw, modern, Nederlands merk met producten op het gebied van verzorging, anti-insect en desinfectie. JACARE bevat professionele huidverzorgingsproducten die beschermen, verzorgen en verzachten. De producten zijn vernieuwend, probleemoplossend, veilig, eerlijk en altijd aantrekkelijk geprijsd.

JACARE besteedt veel zorg en aandacht aan de ontwikkeling van haar producten waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan.  Alle producten van JACARE zijn geschikt voor jong & oud.

JACARE assortiment

Het Jacare assortiment bestaat uit verzorgingsproducten zoals de verzorgingslijn met 7 indifferente crèmes voor de droge tot zeer droge en/of gevoelige huid. Deze crèmes zijn beschermend, verzachtend, hydraterend en voedend.

Daarnaast bevat het assortiment een scala aan anti-insectproducten. De JACARE Anti-insect spray met 0% deet beschermt vooraf en de Na de prik, steek, beet gel en de Eerste hulp bij Processierups gel is gemaakt voor de verzorging achteraf.

Tot slot is er nog een ruime keus uit desinfectieproducten. De nieuwe JACARE mini cleansing handgels desinfecteren grondig met een heerlijke geur.


Resultaten 1-1 (op 1)
Jacare Eerste Hulp Bij Processierups Tube 75ml
Verzachtend bij rode en geprikkelde huid van de brandhaartjes van de processierups.
8,95
-5%
8,49 
+0,08
+
Tijdelijk niet beschikbaar