Karmicare

Karmicare brengt nieuwe Belgische bioritmische tandpasta op de markt ondersteund door NASA: eén krachtig mineraal, twee formules.

Karmicare introduceert na vier jaar ontwikkeling een tandpasta die de tanden actief herstelt dankzij hydroxyapatiet - het basisbestanddeel van tandemail - en die het natuurlijk menselijk bioritme ondersteunt.

De Brugse ondernemer Victor Popov dook vijf jaar geleden in de wereld van biotech, chemie en geneeskunde. Het resultaat is een mondzorgproduct met twee formules: één die je helpt ontwaken en de tanden optimaal beschermt doorheen de dag, en één die het lichaam voorbereidt op slaap en de mond herstelt ‘s nachts. Het 2-in-1 tandpasta product met een verschillende ervaring en behandeling voor ‘s morgens en `s avonds. Je gebit heeft immers andere noden overdag dan wel `s nachts.

Bevat onder andere het superieur Nano HAp mineraal - ontwikkeld door NASA - en cognitieve versterkers genaamd ‘nootropics’. Zo helpt Karmicare zijn gebruikers aan een optimale gemoedstoestand én mondgezondheid. In tegenstelling tot producten voor mondhygiëne op basis van fluoride, verstoort Karmicare het slaap process niet, integendeel, het harmoniseert het zelfs met de circadiane ritmes van uw lichaam.


Resultaten 1-3 (op 3)
Karmicare Awake Ochtend Tandpasta 32ml
Verfris je adem, versterk je tanden, word wakker, elke ochtend.
14,50
-5%
13,77 
+0,10
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Karmicare Bioritmische Mondhygiëne Set 2x32ml
Een tandpasta die je 's ochtends een boost geeft en 's avonds helpt ontspannen
29,00
-5%
27,55 
+0,21
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Karmicare Asleep Avond Tandpasta 32ml
Zuiver je mond, herlaad je tanden, ontspan diep, elke avond.
14,50
-5%
13,77 
+0,10
+
Tijdelijk niet beschikbaar