Lancaster - Online apotheek

Bij Lancaster worden we al meer dan 70 jaar gedreven door een gedeelde passie: het licht. De bron van al het leven, een symbool van energie en de essentie van alle schoonheid. Jouw schoonheid.

Elke dag biedt dit vitale licht een nieuwe kans om jezelf te onthullen zoals je werkelijk bent: stralend, lumineus en gedurfd tegelijk.

In de overtuiging dat de schoonheid van iedereen nauw verbonden is met zijn of haar persoonlijke gevoel van voldoening en het uitdrukken van zijn of haar persoonlijkheid, streven we ernaar om iedereen in staat te stellen om op zijn of haar eigen unieke manier te stralen en jouw persoonlijkheid ten volle te uiten.

Onze laboratoria, gevestigd in Monaco en badend in het levendige en inspirerende licht van de Franse Riviera, houden nooit op met hun zoektocht om de wetenschap van licht en haar interactie met de huid te veroveren.

Door gepatenteerde huidverzorgingstechnologieën te bieden om de helderheid van de huid van binnenuit te beschermen, te maximaliseren en revitaliseren, en baanbrekende zonbeschermingsproducten die 100% van het buitenlicht filteren te creëren, stellen we vrouwen in staat te genieten van alle voordelen van licht om hun ware schoonheid te onthullen dag in, dag uit. Straal, en leef met het licht.