Nutricia Ketocal

Nutricia Ketocal: voor het beste ketogeendieet

Ketocal is een volwaardig medisch voedingsproduct. Het mag als belangrijkste voedingsbron of als maaltijdvervanger gebruikt worden. Deze dieetvoeding onder de vorm van poeder wordt gebruikt om heerlijke voedzame recepten te bereiden. Nutricia Ketocal werd speciaal ontwikkeld om het ketogeendieet te vereenvoudigen en te optimaliseren. De patiënten kunnen dit product eenvoudig en snel klaarmaken.

Nutricia is het fabrieksmerk van deze dieetvoeding. Deze vennootschap is een filiaal van de groep Danone en spitst zich op de medische voedingssector toe. Ze werd in Nederland opgericht. Al sinds 1905 is Nutricia een vooraanstaande speler in de voedingssector dankzij haar voedingsdieetproducten. In de jaren 1990 heeft ze Milupa in Duitsland en SHS International in Groot-Brittannië overgekocht. Ze is actief op het vlak van de behandeling van erfelijke ziektes en van de nutritionele behandeling van allergieën voor koemelkeiwitten. Met haar diverse verzorgingsproducten staat Nutricia ten dienste van patiënten en gezondheidsprofessionals.

Het dieetpoeder Nutricia Ketocal is bijzonder rijk aan lipiden, vitamines, mineralen en oligo-elementen. Het bevat slechts weinig koolhydraten daarentegen. Vele patiënten zijn niet tevreden over de resultaten van anti-epileptica. Daarom schrijven artsen hen een ketogeendieet voor. Dit medicatiesysteem vergt voeding die weinig koolhydraten en veel lipiden bevat. Ketonen worden gemakkelijk gevormd in het organisme en dankzij Nutricia Ketocal worden ze als energiebron voor de hersenen aangewend. Zo kan men het risico op epilepsieaanvallen beperken. Ketocal in poedervorm is dieetvoeding zonder fructose, vezels en gluten. Dit dieetproduct tegen epilepsieaanvallen is samengesteld op basis van melk en soja. Het wordt aangeboden met een vanillesmaak en een neutrale smaak. De vanillesmaak van de Nutricia Ketocal formules wordt vooral geprezen voor zijn heerlijk aroma. Dit product wordt ook aangeboden volgens de ketogeenverhouding 3:1 of 4:1.

Alle Nutricia Ketocal producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-3 (op 3)
Nutricia Ketocal 4:1 Vanille Poeder 300g
Voedingskundig compleet product
49,39 
+0,12
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Nutricia Ketocal 3:1 Poeder 300g
Voor zuigelingen en kinderen van 1-6 jaar of als aanvullende voeding voor kinderen ouder dan 6 jaar.
56,58 
+0,14
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Nutricia Ketocal 4:1 Neutraal Poeder 300g
Voedingskundig compleet product
49,98 
+0,12
+
Tijdelijk niet beschikbaar