Oh, Baby!

Oh, Baby! werd ontwikkeld door Julie Strobbe. Na haar jarenlange ervaring in de cosmetica en farmaceutische industrie was ze zich erg bewust van de impact van chemische ingrediënten op de babyhuid, zowel op korte als op lange termijn. Toen ze eenmaal mama werd, ging ze op zoek naar biologische babyverzorgingsproducten die de gevoelige huid beschermen en voeden met de puurste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Toen Julie geen babyproducten kon vinden die haar overtuigden heeft ze het merk Oh, Baby! ontwikkeld.

De producten zijn uitgegroeid tot véél meer dan enkel biologisch. Alle producten zijn ook veganistisch, bevatten prebiotica & probiotica, thermaal water én zijn met heel veel liefde in België ontwikkeld. Pré-en probiotica versterken de huidbarrière en voorkomen hierdoor irritaties, roodheden en jeuk.

Alle producten zijn natuurlijk dermatologisch getest op een gevoelige huid en zijn tijdens deze testen hypoallergeen bevonden.

De Body Wash & Shampoo, de badolie en de lichaamsmelk hebben hetzelfde biologisch parfum van frisse vijgen en warme rozemarijn. Het liniment is parfumvrij


Resultaten 1-4 (op 4)
Oh, Baby! Body Wash + Shampoo Lichaam En Haar 250ml
Om baby's huid en haar te reinigen
13,95
-12%
i
12,25 
+1.47% oftewel 0,18
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Oh, Baby! Liniment Reiniging Voor De Billetjes Pompfles 400ml
Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid
13,50
-10%
i
12,15 
+0,12
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Oh, Baby! Lichaamsmelk 250ml
Om de babyhuid te voeden en te verzachten
16,95
-6%
i
15,85 
+1.51% oftewel 0,24
Green wallet icon
+
Nog maar 1 in voorraad!
Niet beschikbaar
 
Oh, Baby! Badolie 250ml
Om de babyhuid te hydrateren en te voeden
14,99 
Niet beschikbaar