Optive

Optive: langdurig comfort voor droge ogen

Optive staat voor innoverende producten die uw ogen comfortabel houden. Het merk produceert kunstmatige tranen en oogverzorgingsproducten om de tekenen van droge ogen en andere chronische aandoeningen te verzachten. De kunstmatige tranen worden gemaakt op basis van hydraterende oliën en actieve hydraterende bestanddelen die nauw aansluiten bij de samenstelling van de natuurlijke traanfilm. De hydraterende oogdruppels kunnen gebruikt worden als vervanger van tranen bij oogdroogte. De oogdruppels op basis van olie compenseren de verdamping van de tranen aan het oogoppervlak. Deze oplossing voor de langdurige bevochtiging van de ogen beschermt en herstelt het oogweefsel. Optive Solution is een product dat de huidcellen vernieuwt, het oogcomfort verbetert en het osmotisch evenwicht herstelt.

Optive is een merk van het laboratorium Allergan dat in 1948 door twee geneesheren werd opgericht. Deze oogoplossing is geformuleerd op basis van neusdruppels die de symptomen van ademhalingsallergieën beperken. Het laboratorium breidde zijn gamma vervolgens uit met producten voor de ogen. In dat domein beschikt Allergan over een kwalitatief onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel als internationale toonaangevende speler in farmaceutische producten in Dublin, Ierland. De groep is gespecialiseerd in de verkoop en het ontwikkelen van biologische en chirurgische producten en hulpmiddelen voor geneeskunde, oftalmologie en regeneratieve geneeskunde. Het bedrijf is momenteel in meer dan 100 landen actief.

De oogverzorgingsproducten, tegen licht tot zeer droge ogen, worden in verschillende formules op de markt gebracht. Optive Plus is een verzorgingsproduct voor zeer droge ogen waarbij er overvloedig kunstmatige tranen gebruikt moet worden. Dit product is verrijkt met castorolie en verkrijgbaar als steriele oogoplossing voor eenmalig gebruik. Ze compenseren het lipidengebrek in de oogleden. Optive Fusion is een ander product van het merk. Deze oogdruppels zijn rijk aan hyaluronzuur en bevatten carbomeer, een bestanddeel met een laag pH-gehalte dat de ogen hydrateert. Dit product bevochtigt het oppervlak om ernstig droge ogen te hydrateren. De Optive Fusion druppels-kunnen gebruikt worden is een rokerige omgeving. De druppels zorgen eveneens voor langdurig comfort bij oogwerk, ernstig vermoeide ogen of oogallergie.

De verschillende Optive-producten verhogen het comfort en het welzijn van personen met droge ogen. De producten van het merk zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. In onze productfiches vindt u de patiëntenbeoordelingen, de gebruiksvoorschriften en de productsamenstellingen. Ze zijn een handig hulpmiddel om uw producten correct geïnformeerd aan te kopen.


Resultaten 1-3 (op 3)
Optive Fusion Steriele Oplossing 10ml
Steriele oplossing tegen de symptomen van droge ogen
16,90
-6%
15,89 
+0,03
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Optive Plus Steriele Oplossing 10ml
Steriele comfortoplossing met drievoudige werking voor de ogen
16,90
-15%
14,37 
+0,03
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Optive Gel Druppels Fles 10ml
Voor droge ogen
16,90
-10%
15,20 
+0,03
+
Tijdelijk niet beschikbaar