Optrex

Optrex: uw ogen efficiënt wassen

Optrex is een referentie in de sector van de oogverzorgingsproducten. Het merk biedt de beste oplossingen voor de behandeling van verschillende oogproblemen zoals tijdelijke droogte of infecties. De producten zijn verkrijgbaar als spray of druppels en geschikt om dagelijks en eenvoudig te gebruiken. Optrex biedt daarnaast een verzorgingsproduct voor het wassen van de ogen.

De groep Reckitt Benckiser Healthcare, gespecialiseerd in algemene gezondheidsproducten, richtte het bedrijf Optrex in 2015 op om zijn aanbod oftalmologische producten uit te breiden. Het merk ontwikkelt verzorgingsproducten voor personen die lijden aan droge of geïrriteerde ogen. De producten worden gemaakt in samenwerking met gezondheidsdeskundigen. Optrex is dan ook geschikt voor elk oogtype.

Het oog is gevoelig voor infecties. Het wassen van de ogen is niet alleen cruciaal voor de bescherming en verzorging ervan maar ook bij geïrriteerde ogen en contact met vreemde voorwerpen. De producten van het merk zijn bestemd voor de dagelijkse hygiëne. Ze bevatten gedistilleerd Hamameliswater. Hun samenstelling en pH-gehalte zijn perfect aan de omgeving van het oogoppervlak aangepast. Optrex garandeert een goede ooggezondheid. Om vermoeide ogen te vermijden, raadt men aan om de helderheid van schermen te verlagen en pauze te nemen tijdens langdurige oogactiviteit. De was- en spoeloplossing van het merk behoren tot het oogdouchegamma van Optrex. De samenstelling vermindert irritaties en een branderig gevoel. De Optrex-oogdouche kan gebruikt worden bij kinderen ouder dan drie jaar. Deze douche reinigt mild de ogen om stofdeeltjes, allergenen en afgescheiden substanties te verwijderen. Gebruikers bevestigen dat deze oplossing de ogen echt kalmeert. Het merk biedt eveneens bevochtigende oogdruppels die het oogoppervlak hydrateren. De product kan gebruikt worden bij droge ogen die oncomfortabel en vermoeid aanvoelen. De actieve bestanddelen zijn salicylzuur en boorzuur.

Om de producten van Optrex zo goed mogelijk te gebruiken raden we aan om het advies van een oogarts te raadplegen. Alle Optrex-producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. In onze productfiches vindt u de patiëntenbeoordelingen, de gebruiksvoorschriften en de productsamenstellingen. Ze zijn een handig hulpmiddel om uw producten correct geïnformeerd aan te kopen.


Resultaten 1-2 (op 2)
Optrex/Optone Refreshing Oogdruppels 10ml
Behandelt, verzacht en verfrist vermoeide en onprettig aanvoelende ogen.
7,70 
+1.30% oftewel 0,10
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Optrex/Optone Actimist 2in1 Oogspray Droge En Geïrriteerde Ogen 10ml
Herstelt de natuurlijk traanvochtbeschermende laag en hydrateert de huid rond de ogen.
14,54 
Niet beschikbaar