Orgitan

Orgitan: een optimale werking van de darmflora

Orgitan is een merk met voedingssupplementen om de optimale werking van de darmflora te garanderen. De producten worden gemaakt op basis van vijf levende melkzuurbacteriën. Via een gepatenteerde technologie worden die bacteriën van een dubbele coating voorzien. De eerste laag zorgt ervoor dat de levende melkzuurbacteriën niet aangetast worden, terwijl de tweede laag ze beschermt tegen maagsap en gal. Dit pH-afhankelijke beschermsysteem houdt de levende melkzuurbacteriën in leven. De geneesmiddelen worden in vier gamma’s op de markt gebracht: Orgitan Care, Orgitan Immunity, Orgitan Fast, en Orgitan Travel. Alle kauwtabletten kunnen gekauwd of doorgeslikt worden. De effectieve werking van de tabletten is voor dagelijks of specifiek gebruik reeds meermaals aangetoond.

Het merk is ontstaan uit het Belgische bedrijf B+Pharma dat opgericht werd door een team dat gespecialiseerd is in en gepassioneerd is door voedingssupplementen en natuurlijke haarverzorgingsproducten. Het bedrijf B+Pharma is een toonaangevende speler op de markt van de natuurproducten in België, Frankrijk en andere landen.

Het gamma Care van Orgitan biedt supplementen op basis van probiotica. Die producten worden gebruikt bij darmproblemen zoals diarree, winderigheid of een opgeblazen gevoel. Ze zorgen voor de kolonisatie van melkzuurbacteriën op verschillende niveaus in de darm. Op die manier worden alle darmniveaus versterkt om de optimale werking van de darmflora te garanderen. Orgitan is een referentie om de gezondheid van het darmsysteem te verbeteren. Het gamma Care is geschikt voor kinderen, volwassenen en zwangere of borstvoedinggevende vrouwen.

De Immunity-supplementen zijn gunstig voor het energiemetabolisme en de goede werking van het immuunsysteem. Elk Immunity-supplement is gevormd op basis van vier levende melkzuurbacteriën, met name de lactobacillus casei, de lactobacillus lactis, de lactobacillus plantarum en de lactobacillus rhamnosus. De supplementen bevatten eveneens vitamine C en fructo-oligosaccharides (FOS). De tabletten van dit gamma kunnen zonder water ingenomen worden. Het volstaat om ze op de tong te leggen zodat ze met speeksel opgelost kunnen worden. De Fast-tabletten bieden een snelle bescherming van de darmflora. Ze worden gemaakt op basis van levende melkzuurbacteriën en Prolac T.

Het voedingssupplement Travel is vooral geschikt om darmproblemen tijdens het reizen te vermijden. De levende probiotica helpen niet alleen om een vetrijk voedingspatroon terug te schroeven maar ze beschermen de darmen eveneens tijdens het reizen. Alle geneesmiddelen hebben een ananassmaak.

Alle Orgitan-producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Hebt u bijkomende inlichtingen nodig? Raadpleeg dan onze productfiches. U vindt er de patiëntenbeoordelingen, gebruiksvoorschriften en productsamenstellingen. Ze helpen u om uw producten correct geïnformeerd aan te kopen.


Resultaten 1-7 (op 7)
Orgitan Fast 6 Kauwtabletten
Voedingssupplement met zoetstoffen en levende melkzuurbacteriën
10,47 
+0,10
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Orgitan Care Voedingssupplement 90 Kauwtabletten
Voedingssupplement met suiker, zoetstof en levende melkzuurbacteriën
62,46 
+0,59
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Orgitan Travel Voedingssupplement 30 Kauwtabletten
Voedingssupplement met suiker, zoetstoffen en levende melkzuurbacteriën
26,18 
+0,13
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Orgitan Care Voedingssupplement 30 Kauwtabletten
Voedingssupplement met suiker, zoetstof en levende melkzuurbacteriën
26,58 
+0,13
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Orgitan Care Voedingssupplement 15 Kauwtabletten
Voedingssupplement met suiker, zoetstof en levende melkzuurbacteriën
16,79 
+0,16
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Orgitan Fast 60 Kauwtabletten
Voedingssupplement met zoetstoffen en levende melkzuurbacteriën
110,05
-14%
94,47 
+0,90
+
Nog maar 3 in voorraad!
Tijdelijk niet beschikbaar
Orgitan Immunity Voedingssupplement 15 Zakjes
Voedingssupplement voor het immuunsysteem en de energieleverend metabolisme
24,81 
Tijdelijk niet beschikbaar