FR / NL
> >

Performance: om uw spiermassa op te bouwen en te behouden

Wie een goddelijk lichaam wenst om indruk op zijn omgeving te maken, heeft meer nodig dan sport en een goede voeding. Het merk Performance biedt immers een uitgebreid gamma voedingssupplementen aan met behulp waarvan u uw spiermassa kunt onderhouden.

Met meer dan 20 jaar ervaring is het merk Performance blijkbaar alomtegenwoordig bij sporters. Om de kwaliteit van haar eiwitrijke producten te vrijwaren, werkt deze onderneming nauw samen met artsen, wetenschappers en professionele bodybuilders. Vandaag de dag vertrouwen miljoenen vrouwelijke en mannelijke beroeps- en amateuratleten op Performance Sport Nutrition. Om het voedingssupplement Pure Whey samen te stellen, selecteert de fabrikant de ingrediënten zorgvuldig.

Performance Premium Pure Whey, dat in potten verkrijgbaar is, bestaat uit verschillende categorieën. Performance Pure Whey met eiwitten versnelt het spieropbouwproces en zorgt ervoor dat uw gewicht snel toeneemt. Dit product is heel nuttig met het oog op competitiewedstrijden. Om na uw inspanningen te recupereren, kunt u een beroep doen op Performance Amino Liquid en zijn 19 aminozuren. De bestanddelen van dit product met aminozuren helpen niet alleen om uw spieren te ontspannen, maar bestrijden ook stress. Wie zijn spiermassa wenst te behouden, kan best het Performance Premium Pure Whey poeder gebruiken.

Performance Nutrition France, dat zowel aan de noden van beroepssporters als aan de noden van amateursporters aangepast is, bevat enkel veilige ingrediënten die meermaals in de laboratoria getest worden. De aminozuren in de recepten zijn onder andere L-Leucine, L-Valine en L-Isoleucine. De Performance producten bevatten ook eiwitten die de spieren onderhouden. We raden u echter aan om tijdens de behandeling de voorschriften van de deskundigen op te volgen. De dosering van de Performance Whey, Gainers, BCAA’s, Repen en Burners verschilt naargelang het individu. Performance Turbo Mass Gainer moet u 3 keer per dag innemen; meng hiertoe telkens 75 gram poeder met 500ml water of melk. Wat Performance Amino Liquid betreft, moet u dagelijks 20ml innemen. Voor Performance Premium bedraagt de aanbevolen dosis 30g poeder met 250ml melk. Met behulp van het doseertoestelletje dat bij dit product geleverd wordt, kunt u uw dosis nauwkeuriger bepalen. Wat Performance BCAA betreft, dient u 3 tabletten vóór en na elke trainingssessie in te nemen.

Alle Performance producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen!

Performance Carbo Energizer Lemon Cucumber 1000g
Prijs apotheek: 18,90 €
17,01
Tijdelijk niet beschikbaar
Performance Fast Recovery Wafer Bar Stracciatella Smaak 24x50g
De perfecte snack voor atleten die hun eiwitinname controleren
Prijs apotheek: 45,54 €
40,98
Tijdelijk niet beschikbaar
Performance Isodrink Lemon Cucumber Poudre 500g
Prijs apotheek: 11,90 €
10,72
Tijdelijk niet beschikbaar