Perskindol

Perskindol: doeltreffende topische pijnstillers

Perskindol ontwikkelt en vervaardigt topische pijnstillers zonder chemische bestanddelen. De producten van dit merk worden ontwikkeld op basis van essentiële oliën die omwille van hun specifieke thermotherapeutische, pijnstillende of ontstekingsremmende eigenschappen geselecteerd zijn. Alle recepten die het laboratorium uitwerkt, zijn geschikt om verschillende soorten pijn (zoals spieraandoeningen en artrose) te behandelen. Momenteel beschikt Perskindol over diverse oplossingen die onder verschillende vormen (olie, gel of spray) verkrijgbaar zijn. Bovendien beschikt deze onderneming over specifieke pijnstillende producten voor beroeps- en amateursporters, zodat ze hun sport kunnen blijven beoefenen.

Perskindol is een merk van topische pijnstillers dat meer dan 30 jaar geleden door een Zwitserse tennisser opgericht werd. Zijn eerste gel was bedoeld om de pijn lokaal te behandelen opdat hij opnieuw zou kunnen spelen na dit product aangebracht te hebben, en dit zonder risico om van dopinggebruik beschuldigd te worden. Deze formule bevatte geen chemische bestanddelen en werd gemakkelijk door de huid opgenomen. Sinds de oprichting van dit merk is het laboratorium deze formule blijven perfectioneren. Deze onderneming heeft de Activ Fluide, Active Spray, Active Gel en vele andere producten op de markt gebracht. Perskindol verbindt zich ertoe doeltreffende recepten met een hogere tolerantie aan te bieden alsook met gezondheids- en sportdeskundigen samen te werken. Deze onderneming wenst de sportwaarden te delen en fysieke activiteit bij haar gebruikers promoten, met het oog op een ‘lang en gelukkig actief leven’.

Het merk Perskindol beschikt over een zeer divers gamma topische pijnstillers. Door de jaren heen heeft deze onderneming haar productgamma’s gediversifieerd om aan eenieders noden te voldoen. Elke formule stemt overeen met een specifieke behandeling. De Perskindol Active producten, bijvoorbeeld, zijn doeltreffend tegen spieraandoeningen en gewrichtspijn. De spray en de gel van het Cool gamma behandelen onder andere kneuzingen en spierscheuren.

Hoewel de Perskindol producten doeltreffend blijken, dient u toch raad aan uw arts of apotheker te vragen om duidelijk te weten welk product in welke situatie geschikt is. Alle Perskindol producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat u nodig heeft.


Resultaten 1-4 (op 4)
Perskindol Active Gel 100g
Is ideaal voor de gerichte verzorging van vastzittende en vermoeide spieren
12,49 
+2.24% oftewel 0,28
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Perskindol Cool Gel 100ml
Helpt om gematigd en langdurig te verkoelen
13,15 
+2.51% oftewel 0,33
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Perskindol Active Fluide 250ml
De ideale partner voor sporters en actieve bewegers
19,78 
+2.28% oftewel 0,45
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar
 
Perskindol Active Spray 150ml
is ideaal voor de moeilijk te bereiken plekken en handig voor mensen die van gemak houden
13,09 
+3.21% oftewel 0,42
Green wallet icon
+
Niet beschikbaar