Perubore

Perubore: makkelijker ademen met inhalatietherapie

Perubore is een gespecialiseerd geneesmiddel waarbij de patiënt damp inademt. De actieve bestanddelen in de formule maken de luchtwegen van volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar vrij bij verkoudheid. Perubore Inhalator is verkrijgbaar in capsules en is bereid op basis van essentiële oliën. De bestanddelen hebben een lokale ontsmettende en ontstoppende werking op de slijmvliezen van de luchtwegen. Het geneesmiddel, waarbij damp wordt ingeademd, is heel doeltreffend bij verstopte luchtwegen.

De capsules van Perubore hebben hun kracht te danken aan hun samenstelling. Ze bevatten 48 mg essentiële olie op basis van rozemarijn, 34 mg rode-tijmolie en 18 mg lavendelolie. Dit biologische product bevat ook 2 mg thymol. Het rozemarijnextract heeft een doeltreffende ontstekingsremmende werking op de luchtwegen en longen. Rode tijm is geliefd om zijn antibacteriële en antivirale werking. Lavendel staat bekend om zijn heilzame werking ter hoogte van de luchtwegen. Thymol is ten slotte een krachtig ontsmettingsmiddel. Perubore Inhalator capsules bevat sacharose, boorzuur, tarwezetmeel, natriumbicarbonaat en Arabische gom.

De behandelingen van Perubore zijn heel gebruiksvriendelijk. Leg een capsule in een bol of inhalator en giet er heel warm water over. Om brandwonden bij het inademen te vermijden, is het aangeraden enkele minuten te wachten alvorens de damp in te ademen. De inhoud van de inhalator mag niet worden ingeslikt. Het product moet buiten bereik van baby's en kinderen worden bewaard. Op de bijsluiter staat dat volwassenen en kinderen vanaf twaalf jaar drie capsules per dag mogen inhaleren: 's morgens, 's middags en 's avonds. Bij een overdosis kunnen de terpenen in de capsules stuipen uitlokken bij kinderen en ongecontroleerde bewegingen of hersenaandoeningen bij bejaarden. Dit geneesmiddel mag niet worden ingenomen door kinderen die eerder al stuiptrekkingen hebben gehad. Wanneer u het geneesmiddel inhaleert, doet u dat het best in een niet te droge omgeving. Droge lucht kan namelijk de slijmvliezen uitdrogen.

Inhalatietherapie is een zachte geneeskundige discipline die zich toespitst op de luchtwegen. De producten van Perubore maken de luchtwegen vrij en verbeteren zo de algemene gezondheid van de patiënt. Vraag steeds raad aan uw apotheker of arts als u twijfels heeft over inhalatieproducten. Uit feedback van gebruikers blijkt dat de dampinhalator heel doeltreffend is, vooral in de winter. U vindt alle producten van Perubore terug in uw online apotheek. Daar vindt u ook de productfiches. Lees die fiches zeer aandachtig alvorens u het product aankoopt. Daarin vindt u onder andere meer over hoe u het product kunt gebruiken, waar patiënten goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat.


Resultaten 1-1 (op 1)
Perubore Inhalator Essentiële Olie 15 Capsules
Ontstaat, verlicht en kalmeert de luchtwegen
8,68 
*
-15%
**
7,38 
+