Pétrole Hahn

Pétrole Hahn: haarverzorgingsproducten voor mannen

Het merk Pétrole Hahn is gespecialiseerd in de vervaardiging van haarverzorgingsproducten voor mannen. Dit merk onderscheidt zich met zijn producten op basis van essentiële oliën. Deze formules worden trouwens geprezen voor hun doeltreffendheid. Ze verzorgen het haar van mannen op doeltreffende wijze dankzij hun actieve bestanddelen van plantaardige en mariene oorsprong. Dit merk beschikt over een uitgebreid gamma shampoos en lotions die aan de verschillende haartypes aangepast zijn.

Voor Pétrole Hahn is het allemaal begonnen in 1885, toen apotheker Charles Hahn besloten had petroleum in haarverzorgingsproducten te gebruiken om mannen mooier haar te bezorgen. Dit idee is ontstaan nadat hij vastgesteld had dat vele mijnwerkers in Pennsylvania mooi haar hadden. Na haar ontwikkeling heeft deze formule in 1893 Frankrijk bereikt, waar ze in datzelfde jaar door een drogist overgenomen werd. Doordat dit product tijdens het interbellum gepromoot werd, is het snel bekend geworden. In 1985 werd het merk verworven door de vennootschap Procter & Gamble (P&G). 13 jaar later besloot de onderneming Eugene Perma het over te kopen. Vandaag de dag behoort Pétrole Hahn tot de merken van deze internationale groep. Dit merk biedt een uitgebreid gamma haarverzorgingsproducten voor alle mannen aan. Deze producten eerbiedigen hun hoofdhuid.

Dankzij haar expertise op het vlak van haarverzorgingsproducten voor mannen kan Pétrole Hahn doeltreffende producten aanbieden die de hoofdhuid verzorgen. De producten van dit merk zijn immers aan alle haartypes aangepast: normaal haar, gekleurd haar of probleemhaar. Via dit merk biedt het Eugène Perma laboratorium mannen oplossingen tegen schilfertjes aan. De onderneming Pétrole Hahn beschikt over een gamma lotions voor dagelijks gebruik. Deze producten voeden, versterken en hydrateren het haar. Bovendien maken ze het mooier, door het opnieuw te laten stralen. Dit merk beschikt ook over een gamma shampoos. Deze formules bevatten actieve bestanddelen die de hoofdhuid tot aan de wortel verzorgen. Tegelijkertijd vereenvoudigen ze het kammen en laten ze het haar opnieuw stralen.

Het merk Pétrole Hahn biedt mannen verschillende producten aan waarmee ze de meest voorkomende haarproblemen kunnen behandelen. Er bestaat onder andere een formule die grijs en wit haar opnieuw sterker maakt en laat stralen: de Haarlotion Kracht 5 Bescherming. De Haarlotion Kracht 5 Vitaliteit is het ideale product voor mannen die op zoek zijn naar een snelreinigende oplossing. Mannen die gezond en proper haar wensen, zonder te lang onder de douche te staan, kunnen een beroep doen op de Pétrole Hahn Tonische Haarlotion Hydra 5. De producten van het Kracht gamma versterken de hoofdhuid vanaf de wortel om haaruitval te voorkomen. Voor mannen beschikt de onderneming Pétrole Hahn onder andere over de shampoos Kracht Blauw en Kracht Groen.

Alle Pétrole Hahn producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-24 (op 29)
Petrole Hahn Lotion Blauw 300ml
 
8,99 
 
Petrole Hahn Shampoo Blauw 200ml
 
3,40 
Nog maar 1 in voorraad!
 
Petrole Hahn Haarcrème Hair
3,25 
*
-35%
**
2,12 
 
Petrole Hahn Ammoniakvrije Kleurcrème Gel N°10 Intens Zwart
12,04 
*
-35%
**
7,83 

+2.2% oftewel 0,17
Green wallet icon
 
Petrole Hahn Ammoniakvrije Kleurcrème Gel N°20 Natuurlijk Bruin
12,04 
*
-35%
**
7,83 

+2.2% oftewel 0,17
Green wallet icon
 
Petrole Hahn Ammoniakvrije Kleurcrème Gel N°30 Donkerbruin
12,04 
*
-35%
**
7,83 

+2.2% oftewel 0,17
Green wallet icon
 
Petrole Hahn Ammoniakvrije Kleurcrème Gel N°40 Natuurlijk Bruin
12,04 
*
-35%
**
7,83 

+2.2% oftewel 0,17
Green wallet icon
 
Petrole Hahn Ammoniakvrije Kleurcrème Gel N°50 Lichtbruin
12,04 
*
-65%
**
4,21 

+4% oftewel 0,17
Green wallet icon
 
Pagina: 
1
2
Volgende