Physiomance

Physiomance: voor een evenwichtig voedingspatroon

Al meer dan 20 jaar spitsen de wetenschappers van het merk Physiomance zich toe op de impact van een onevenwichtig voedingspatroon op het fysiek en moreel welzijn. Een tekort aan vitamines en calcium kan leiden tot hoofdpijn, vermoeidheid en neerslachtigheid. Om dit soort gezondheidsproblemen te voorkomen, bieden de Therascience laboratoria voedingssupplementen onder de vorm van tabletten aan.

De Therascience laboratoria hebben het merk Physiomance gelanceerd. Dit merk, dat 20 jaar ervaring op het vlak van fysiovoeding heeft, is alomtegenwoordig met het oog op een evenwichtig voedingspatroon. In Europa - en meer bepaald in Frankrijk - zijn de gebruikers unaniem over de kwaliteit van zijn producten. De Therascience laboratoria, die in 1998 opgericht werden, hebben zich gespecialiseerd in het oplossen van voedingsproblemen. Ze hebben naambekendheid verworven door natuurlijke ingrediënten in hun producten te gebruiken. Deze onderneming verbindt er zich immers toe betrouwbare, doeltreffende en gebruiksvriendelijke voedingssupplementen aan te bieden die de Europese normen naleven inzake de traceerbaarheid van haar producten en inzake de testen waaraan deze producten onderworpen worden.

Voor alle gezondheidsproblemen beschikt Physiomance over een geschikt product. Het Teoliance productgamma wordt aanbevolen tegen darmstoornissen. De tabletten van de Therascience laboratoria herstellen en versterken de darmflora. Deze tabletten bestrijden ook de wildgroei van bacteriën in de darmflora.

Dit merk biedt een dieet op basis van vitamines en magnesium aan om vermoeidheid te bestrijden en het energiemetabolisme te bevorderen. Dit dieet is doeltreffend tegen chronische vermoeidheid en slaapproblemen. Met het oog op een goed cholesterolgehalte in het bloed hebben de Therascience laboratoria Physiomance Dimeol Q10 ontwikkeld. Dit product bevat vitamines om het voedingspatroon te optimaliseren. De gebruiksvoorwaarden voor de Physiomance producten verschillen naargelang de behandeling. Vraag raad aan uw arts of apotheker om de resultaten van deze kuur te optimaliseren. Alle Physiomance producten zijn verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en ingrediënten vindt u op de productfiches. Raadpleeg ze alvorens uw aankopen te doen! Ze zullen u helpen om het product te kiezen dat u nodig heeft.


Resultaten 1-24 (op 33)
Therascience Physiomance Mitochondrie 30 Capsules
Stimuleert de mitochondriale werking.
28,01 
*
-17%
**
23,20 

+0,12
Green wallet icon
 
Physiomance Vitamines D3 & K2 Voedingssupplement 20ml (PHY309)
Helpt bij het behoud van normale botten.
 
39,00 
 
Therascience Physiomance DT2 Tabletten 60
Voedingsupplement met vitamines, mineralen en chromium
 
27,00 

+0,06
Green wallet icon
 
Physiomance Extincyl Gewrichten Kraakbeen Pezen 40 Capsules (PHY382)
Versterkt de ontstekingsremmende afweer.
 
36,01 

+0,09
Green wallet icon
 
Physiomance Mitochondrie 90 Capsules
Stimuleert de mitochondriale werking.
58,30 
*
-5%
**
55,39 
 
Therascience Physiomance DT2 Tabletten 180
Voedingsupplement met vitamines, mineralen en chromium
62,00 
*
-7%
**
57,65 
 
Therascience Physiomance Omega 3+ Voedingssupplement 90 Capsules (PHY135)
Helpt de goede werking van het cardiovasculaire systeem.
 
38,09 
 
Physiomance Teoliance HPI 60 Voedingssupplement 30 Capsules (PHY248)
Bevat 60 miljard CFU van 7 wetenschappelijk geselecteerde soorten.
 
37,20 

+0,09
Green wallet icon
 
Therascience Physiomance D-nat 2000 Natuurlijke Vitamine D3 Voedingssupplement 20ml (PHY341)
Voedingssupplement rijk aan natuurlijke vitamine D3
 
23,97 
 
Therascience Physiomance Teoliance Premium 10 Miljard 30 Capsules PHY253
Voedingsupplement met lactische fermenten
 
17,15 

+0,09
Green wallet icon
 
Pagina: 
1
2
Volgende