Plantur 39

Plantur: maakt uw haar opnieuw krachtig en gezond

Plantur is een haarverzorgingsmerk dat in meerdere landen overal ter wereld bekend is. Het biedt een brede waaier aan producten aan die een voor een op basis van plantaardige cafeïne zijn geformuleerd. Het merk staat ook bekend om zijn hoge kwaliteit en unieke design. De onderzoekers van het laboratorium zijn voortdurend op zoek naar nieuwe formules om beter aan de behoeften van hun gebruikers te voldoen.

Dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in cosmetische en farmaceutische producten, werd in 1905 opgericht door dr. Wolff. Bij zijn ontstaan spitste het bedrijf zich toe op producten die de haargroei stimuleerden en haaruitval verminderden. De producten zijn zeer rijk aan mineralen en dan meer bepaald aan magnesium, zink en calcium. Plantur bewijst met zijn formules eens te meer de onweerlegbare doeltreffendheid van biologische producten. Het merk heeft daarbovenop een ander gamma ontwikkeld: Plantur 39, dat heel wat voordelen brengt.

Zo produceert het Plantur 39 shampoo cafeïne. Alle producten uit dit gamma bevatten cafeïne en andere glycerinerijke stoffen die haaruitval verminderen. Deze formule bevat ook ammoniakreducerende stoffen, zoals citroenzuur, dat het haar doet stralen. De haarshampoo Plantur 39 Tonic Cafeïne bevordert de haargroei, zelfs tijdens de menopauze. De voornaamste bestanddelen in deze shampoo zijn acrylaten en Glycine soja, die het haar zijdezacht laten aanvoelen. Het gamma Plantur 39 voor fijn haar is de ideale oplossing voor al wie volumineuzer haar wil. Dit product bevat minder verzachtende bestanddelen en maakt het haar voller.

U vindt alle producten van Plantur terug in uw online apotheek. Daar vindt u ook alle productfiches. Daarin vindt u onder andere meer over hoe u het product kunt gebruiken, waar u als patiënt goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat. Ze helpen u om bij uw aankopen het product te kiezen dat het beste bij uw behoeften aansluit.


Resultaten 1-3 (op 3)
Plantur 39 Shampoo Cafeïne Gekleurd Haar 250ml
Bevat natuurlijke tarwekiemextracten en provitamine B5 die het haar verzorgen en repareren.
18,36
-5%
17,50 
+1.03% oftewel 0,18
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Plantur 39 Tonic Cafeïne 200ml
Beschermt de haarwortel en versterkt de haargroei.
11,50 
+0,03
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Plantur 39 Shampoo Cafeïne Fijn Haar 250ml
Voorkomt hormoongevoelige uitputting van de haarproductie.
11,50 
+0,03
+
Tijdelijk niet beschikbaar