Pouxit

Pouxit: een serieuze behandeling tegen luizen

Pouxit is leider op de Franse markt voor antiluisbehandelingen. Het bedrijf ontwikkelt verschillende antiluis- en antineetproducten, maar ook behandelingen die het haar beschermen. De antiluisbehandelingen bestaan in de vorm van een mousse en een lotion die luizen en neten doeltreffend doden. De behandelingen die het haar en de omgeving van de gebruiker beschermen, zijn verkrijgbaar als spray. Het merk gebruikt geen insecticiden in zijn producten. Zowel volwassenen als kinderen kunnen de gewenste behandeling dus met een gerust hart gebruiken.

In 2006 werd Pouxit het allereerste bedrijf dat een antiluisbehandeling lanceerde op basis van dimethicone, een silicone. Deze nieuwe generatie producten scoorde bovendien ook heel goed bij klinische onderzoeken van hoog niveau. Vier jaar later ontwikkelt het bedrijf zijn met een octrooi beschermde formule. Deze formule bevat penetrol en wordt gebruikt voor Pouxit XF, dat luizen en neten in slechts 15 minuten elimineert. Eén enkele behandeling volstaat. In 2012 brengt het merk dan een antiluizenbehandeling uit op basis van citriodiol, een natuurlijk bestanddeel met een goedgekeurde, insectenwerende werking. Het merk gebruikt citriodiol voor zijn antiluizenspray, die zowel volwassenen en kinderen beschermen tegen luizen. Pouxit easy verschijnt dan weer in 2013. Dit product, dat geformuleerd is met de met een octrooi beschermde molecule Activdiol, bestrijdt doeltreffend luizen en is heel gebruiksvriendelijk. Dankzij zijn textuur en lichte schuim is het product makkelijk aan te brengen op de hoofdhuid. Het product moet ook niet worden uitgespoeld. Pouxit XF lotion wordt aanbevolen om luizen op de hoofdhuid te bestrijden. Schud de lotion goed voor gebruik. Breng hem vervolgens gelijkmatig aan op de hoofdhuid en dan vooral op droge haren. Vervolgens masseert u het beste het haar, zodat het product overal kan inwerken. Laat het product 15 minuten intrekken. Na die 15 minuten moet u het haar onmiddellijk wassen met een shampoo. Daarna kunt u het geheel afspoelen. Deze antiluizen- en antineetbehandeling is geschikt bij kinderen vanaf 6 maanden.

De producten van Pouxit voldoen aan alle normen en zijn CE-gecertificeerd. U vindt alle producten van Pouxit terug in uw online apotheek. Als u graag meer informatie wenst over de producten van Pouxit alvorens u deze aankoopt, raden wij u aan de productfiches te lezen. Daarin vindt u onder andere meer over welke bestanddelen het product bevat, hoe u het product kunt gebruiken en waar u als patiënt goed op moet letten.


Resultaten 1-4 (op 4)
Pouxit XF Luizen En Netenbehandeling Spray 100ml
Spray anti-luizen in één enkele toepassing van 15 minuten
15,98 
+0,08
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Pouxit Protect Anti-Luizenspray Fles 200ml
Bescherm tegen besmetting door mogelijke eerste luizen te verwijderen
9,24 
+0,02
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Pouxit Flash 150ml Sticke
21,45 
+
Tijdelijk niet beschikbaar
i
Er is een alternatief:
Pouxit XF Luizen En Netenbehandeling Spray 100ml
15,98 
+0,08
+
Tijdelijk niet beschikbaar