Pregestimil

Pregestimil: gemakkelijk verteerbare kindermelk

Pregestimil is een vooraanstaande speler op het vlak van kindervoeding. Deze onderneming ontwikkelt hoofdzakelijk gemakkelijk verteerbare kindermelk. Het recept ervan is geschikt voor zuigelingen met allergieën en spijsverteringsstoornissen. Het gaat in feite om een hypoallergene formule die een combinatie van lipiden bevat. Dit Pregestimil product is een gezond en doeltreffend voedingsmiddel dat intolerantie voor vetstoffen voorkomt. Bovendien is het bevorderlijk voor de gewichtstoename en de spijsvertering.

Pregestimil is een merk van biologische kindermelk van de onderneming Mead Johnson Nutrition. Deze onderneming is een vooraanstaande speler op het vlak van de ontwikkeling van gespecialiseerde voeding voor kinderen die allergisch voor koemelkeiwitten zijn. Ze werd in 1905 opgericht door Edward Mead Johnson in de VS. Al meer dan 100 jaar wordt deze vennootschap geprezen voor haar kwaliteitsproducten die het welzijn van baby’s en kinderen vrijwaren. Ze heeft verschillende formules ontwikkeld, zoals Nutramigen, dat in de meeste van haar kinderrecepten aanwezig is.

De biologische kindermelk van Pregestimil wordt ontwikkeld op basis van eiwithydrolysaat. Deze melk is bijzonder geschikt voor baby’s wiens vetabsorptie en spijsvertering verstoord zijn. De formule die dit merk aanbiedt, voldoet aan de voedingsnoden van zuigelingen en jonge kinderen. Het gaat om een volwaardig voedingsmiddel (vanaf de geboorte tot de leeftijd van 6 maand). Bij kinderen ouder dan 6 maand wordt deze melk als voedingssupplement gebruikt. Het voordeel van deze melk: hij veroorzaakt geen allergische reacties. Deze Pregestimil formule is rijk aan calcium en middelketenige triglyceriden. Ze bevat geen lactose. Naast het feit dat dit product een heerlijke smaak en aangename geur heeft, bevat het foliumzuur, dat gemakkelijk door kinderen en zuigelingen verteerd kan worden. Deze melk bevat ook andere ingrediënten zoals calciumcitraat, ascorbinezuur, kaliumchloride, natriummolybdaat, natriumseleniet, natriumjodide, ijzersulfaat, zinksulfaat en kopersulfaat.

De Pregestimil kindermelk is dieetvoeding die aanbevolen wordt voor baby’s en kinderen wiens spijsvertering en vetabsorptie verstoord zijn. Dit voedingsmiddel wordt ook voorgeschreven tegen chronische of acute diarree. Deze melk is een gezond voedingsmiddel voor baby’s die allergisch voor koe- of sojamelkeiwitten zijn. Dit recept is geschikt voor kinderen met lactose-intolerantie. Doorgaans is dit Pregestimil product verkrijgbaar onder de vorm van poeder. Belangrijke opmerking: dit voedingsmiddel is voor specifieke medische doeleinden bestemd. Vraag raad aan uw (kinder)arts alvorens Pregestimil te gebruiken. Raadpleeg een gezondheidsprofessional om te weten welke hoeveelheid Pregestimil u aan uw baby dient toe te dienen. De Pregestimil melk is verkrijgbaar in uw online apotheek. Bijkomende informatie zoals gebruikstips, patiëntbeoordelingen en bestanddelen vindt u op de productfiches. Lees ze aandachtig alvorens uw aankopen te doen!


Resultaten 1-1 (op 1)
Pregestimil Poudre DHA 400g
 
21,98 
Niet beschikbaar