Protidiet

Protidiet: een slanke lijn met een eiwitrijk dieet

Protidiet staat bekend om zijn afslankproducten. Het merk biedt voedingssupplementen en eiwitrijke formules aan die gewicht helpen verliezen. Protidiet bereidt lekkere, koolhydraatarme en eiwitrijke voedingswaren. Het Protidiet-dieet levert al snel resultaat op en helpt mensen om op een serieuze manier aan hun ideale lijn te werken. Zijn producten helpen om op een snelle manier aanzienlijk af te slanken en dan voornamelijk ter hoogte van de taille, heup, billen en dijbenen. Protidiet investeert in natuurlijke bereidingen met zo weinig mogelijk bijwerkingen. De producten van het merk zijn ook geliefd vanwege hun smaak, doeltreffendheid en veiligheid.

Protidiet werd in 1988 opgericht. Het Canadese merk is gespecialiseerd in de bereiding van producten en voedingssupplementen van zeer hoge kwaliteit. De kracht van deze afslankproducten heeft het merk te danken aan onderzoek van Dr. George L. Blackburn, een voedingsspecialist aan de universiteit van Harvard. Blackburn slaagde er dankzij zijn onderzoek in om de juiste hoeveelheid eiwitten te berekenen die een patiėnt dagelijks moet innemen. Eiwitrijke producten en diėten op basis van eiwitten helpen de spiermassa te behouden en beschermen. Net daarom raden verschillende Europese, Canadese en Amerikaanse artsen een dergelijk eiwitrijk dieet aan, waarbij ze een heel precies en strikt voedingspatroon opleggen. Ook de laboratoria van Protidiet baseren zich voor hun producten op een caloriearm en eiwitrijk schema. De eiwitrijke formules die Protidiet op de Noord-Amerikaanse en Europese markt, maar ook in vele andere landen verkoopt, sluiten aan bij deze filosofie.

Protidiet biedt zijn gebruikers een afslankkuur aan op basis van makkelijk verteerbare eiwitten met een lage biologische waarde, vitamines en mineralen. Het laboratorium van het merk belooft een behandeling die snel resultaat oplevert en maand na maand voor heel wat gewichtsverlies zorgt. De eiwitrijke formule van Protidiet vermindert onder meer de vetmassa en behoudt de spiermassa. Het merk zorgt er ook voor dat zijn gebruikers zich goed voelen in een gezond lichaam vol energie. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zodat er voor elk wat wils is (repen, pudding, soep, zakjes ...). Protidiet combineert het vaakst zijn eiwitrijke zakjes met alledaagse voedingswaren. Zijn producten verzorgen bovendien ook het haar.

Protidiet is ook verkrijgbaar als drinkklare drankjes met verschillende smaken. De snacks en repen zijn dan weer ideaal voor echte lekkerbekken, terwijl de eiwitrijke soepjes, desserts en poederdozen beantwoorden aan de dagelijkse behoeften. Proditiet bestrijdt cellulitis met zijn formules. U vindt alle producten van Protidiet terug in uw online apotheek. Voor meer informatie raden wij u aan de productfiches te lezen alvorens u het product koopt. Daarin vindt u onder andere meer over hoe u het product kunt gebruiken, waar u als patiėnt goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat.


Resultaten 1-7 (op 7)
Protidiet Groentensoep Met Runds Poeder 5 Zakjes
Voor een wezenlijke gewichtsafname.
 
10,62 
Niet beschikbaar
 
Protidiet Haver Appel - Kaneel Poeder 5 Zakjes
Voor een wezenlijke gewichtsafname.
 
10,62 
Niet beschikbaar
 
Protidiet Haver Esdoorn - Kandijsuiker Poeder 5 Zakjes
Voor een wezenlijke gewichtsafname.
 
10,62 
Niet beschikbaar
 
Protidiet Pudding Vanille Poeder Pot 500g
Voor een wezenlijke gewichtsafname.
 
29,70 
Niet beschikbaar
 
Protidiet Reep Caramel Supreme 5 Repen
Voor een wezenlijke gewichtsafname.
 
10,62 
Niet beschikbaar
 
Protidiet Shake Vanille Poeder 5 Zakjes
Voor een wezenlijke gewichtsafname.
 
10,62 
Niet beschikbaar
 
Protidiet Soep Groentenroom Poeder 5 Zakjes
Voor een wezenlijke gewichtsafname.
 
10,62 
Niet beschikbaar