Pulmoll

Pulmoll: keelpijn doeltreffend verlichten met keelpastilles

Pulmoll biedt een doeltreffende oplossing aan om pijn en irritatie ter hoogte van de keel snel te verlichten. Het merk produceert lekkere, innovatieve pastilles in kleurrijke verpakkingen. De producten van Pulmoll zijn verkrijgbaar in de volgende smaken: drop-honing en eucalyptus-menthol suikervrij. Pulmoll ziet erop toe dat al zijn producten beantwoorden aan de behoeften van zijn gebruikers. Dankzij hun veelbelovende resultaten zijn de producten van het merk overal ter wereld populair.

Pulmoll werd in 1926 opgericht door apotheker Victor Hélin, die een verlichtend geneesmiddel in de vorm van siroop bereidde. In 1945, onder toeziend oog van Jacques Lafarge, een andere apotheker, stapte het merk van siroop over op keelpastilles. Pulmoll kan rekenen op een betrokken team. Het merk gebruikt een zeer performante machine om zijn bestanddelen heel nauwkeurig te selecteren en de bereiding, van het mengen tot koelen en verpakken, nauwgezet te controleren. Pulmoll kiest steeds voor kwaliteitsvolle bestanddelen en produceert zijn producten steeds volgens een streng gecontroleerd proces, zodat het merk keelpastilles met klassieke smaken kan aanbieden met een ongeėvenaarde doeltreffendheid en bewezen effecten. Niet lang nadat de eerste keelpastille op de markt kwam, groeide het merk in Frankrijk uit tot referentiemerk. Na deze triomfale lancering besloot Pulmoll zijn gamma uit te breiden met andere producten. Hiervoor richtte het zich steeds tot biologische bestanddelen (eucalyptus, munt) die keelpijn en de klachten bij een verkoudheid en griep verlichten. Zo kon Pulmoll uiteindelijk uitgroeien tot een toonaangevend merk dat overal ter wereld erkend wordt. Verder investeert het merk ook veel in zijn verpakking en dan meer bepaald in zijn recycleerbare metalen doosjes, die de pastilles beschermen.

Het merk formuleert zijn pastilles op basis van honing, zoethout, munt en een natuurlijk aroma. Het product valt erg in de smaak bij zijn gebruikers. De keelpastilles van Pulmoll lossen snel op op de tong en smeren de slijmvliezen van de keel. Hierbij verlichten ze irritatie en eventuele kriebels. Munt opent de neusholte en geeft een verfrissend gevoel. Het kalmeert de keel. Zoethout is een traditioneel geneesmiddel dat bekend staat om zijn heilzame werking bij verkoudheid, hoesten en verschillende andere luchtwegaandoeningen. Het lost ook slijm op en opent zo opnieuw de longen. Honing bevordert de ademhaling en verhelpt het hoesten. De kalmerende en verlichtende werking van deze natuurlijke bestanddelen die de keelpastilles van Pulmoll rijk zijn bevorderen de gezondheid van de keel aanzienlijk.

U vindt alle producten van Pulmoll terug in uw online apotheek. Daar vindt u ook de productfiches. Lees die fiches zeer aandachtig alvorens u het product aankoopt. Er staat namelijk in hoe u het product kunt gebruiken, waar u als gebruiker goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat.


Resultaten 1-2 (op 2)
Pulmoll Classic Zoethout-honing Bonbons 45g
Pastilles met drop- en honingsmaak
4,09 
+1.22% oftewel 0,05
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Pulmoll Eucalyptus-menthol Suikervrije Bonbons 45g
Suikervrije pastilles met zoetstoffen eucalyptus en menthol smaak
4,11
-18%
3,36 
+0,03
+
Tijdelijk niet beschikbaar