Het Laboratoire Puressentiel ontstond in 2005 uit de passie van Isabelle en Marco Pacchioni voor aromatherapie en natuurlijke actieve stoffen. Daarmee brachten ze een omwenteling teweeg op de markt van de essentiële oliën en werd de aromatherapie dankzij “gebruiksklare” producten toegankelijker. Er kwam een gamma van veilige, werkzame en gebruiksvriendelijke producten tot stand!

Omringd door plantkundigen, ingenieurs, experts in aromatherapie en toxicologen, artsen en apothekers, formuleren wij innovatieve, werkzame en praktische producten en streven hierbij naar aangename texturen en geuren.

We vergemakkelijken de toegang tot de essentiële oliën en het gebruik ervan dankzij gebruiksklare producten die duidelijk de gebruikswijze en de voorzorgsmaatregelen aangeven.

We reiken natuurlijke oplossingen aan voor de kwaaltjes van elke dag: een zuivere binnenlucht, soepele spieren en gewrichten, een goede ademhaling, een gezonde nachtrust, een slanke lijn en zoveel meer.

De natuur heeft de kracht om actieve stoffen met een unieke werking te produceren. Puressentiel heeft de knowhow om ze te selecteren, de effecten ervan te beheersen en ze te combineren … voor uw gezondheid en welzijn. Onze missie bestaat erin het allerbeste uit de natuur te halen en dit op een zo ecoverantwoord en ecosolidair mogelijke manier en in zijn meest pure en essentiële vorm voor iedereen toegankelijk te maken.

Ons doel is om u te verwennen met producten op basis van essentiële oliën die 100% biologisch en 100% puur en natuurlijk zijn. We testen continu de werkzaamheid en de onschadelijkheid ervan. Het zijn stuk voor stuk producten die we graag en met trots gebruiken.

De producten van Puressentiel zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor het hele gezin. We weten immers dat niet alleen onze leefwijze, maar ook ons manier van verzorgen evolueert.

Het gamma Puressentiel is essentieel voor uw gezondheid en staat garant voor een Doeltreffendheid in alle Puurheid.