1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Merken > Remescar

Remescar: huidproblemen verzorgen voor een nog mooier resultaat

Remescar is een merk van de Belgische groep Sylphar dat cosmeticaproducten en medische behandelingen produceert. Zijn formules zijn ideaal voor oppervlakkige huidproblemen, zoals wallen, donkere kringen, spataders, littekens, huidstriemen en kraaienpootjes. De producten van Remescar leveren al na enkele dagen een zichtbaar resultaat op.

Remescar ontstond in 2008. Het merk onderscheidt zich van andere huidverzorgingsproducenten dankzij zijn innovatieve formules en revolutionaire aanbrengmethode. De bekendste merken van de Sylphar groep zijn iWhite voor wittere tanden, Herpatch tegen koortsblaren en aften, en Remescar tegen oppervlakkige huidproblemen.

De laboratoria van Remescar hebben een klinisch bewezen formule ontwikkeld die al na enkele minuten zichtbaar resultaat oplevert, en dat al bij de eerste behandeling. De gamma's van het merk zorgen ervoor dat de huid opnieuw kan stralen. De Remescar littekenstick maakt de huid zachter, zodat ze ook gladder wordt. Dankzij deze stick verminderen de littekens op het gezicht en het lichaam. Hij stimuleert de collageenproductie, waardoor de bovenste huidlaag opnieuw elastisch wordt. Bovendien hydrateert en kalmeert Remescar Stick ook. Het merk biedt daarnaast een behandeling tegen huidstriemen aan. Deze antistriemencrème herstelt de vochtbalans van de huid. Huidstriemen ontstaan wanneer het lichaamsgewicht verandert. Remescar stretch marks wordt voornamelijk aangeraden voor de behandeling van onaangename striemen op de huid. Hoeveel crème u moet aanbrengen, hangt af van de fase waarin ze zitten.

Het merk biedt Remescar dark circles wallen en donkere kringen aan, een crème op basis van kleimineralen en peptiden. Deze behandeling vernauwt de poriën, zorgt ervoor dat de huid minder vocht afgeeft en maakt de huid intensief gladder. Remescar antimoeheid is dan weer een crème die tekenen van vermoeidheid rond de ogen en op het gezicht tegengaat. Verder brengt het merk ook crèmes uit tegen spataders. Deze crèmes beschermen de huid tegen beschadiging, voorkomen verwondingen ter hoogte van de aders, verminderen rode plekken en stimuleren de microcirculatie.

U vindt alle producten van Remescar terug in uw online apotheek. Voor meer informatie raden wij u aan de productfiches te lezen. Daarin vindt u meer over hoe u het product kunt gebruiken, waar u als patiënt goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat. Lees die fiches zeer aandachtig alvorens u het product aankoopt.

Remescar Dark Circles Wallen En Donkere Kringen 8ml
Helpt de wallen en donkere kringen te verminderen.
35,95 €
-17%
29,71 
Remescar Stick Silicone Littekens Gezicht En Lichaam 10g
Ontwikkeld ter behandeling van nieuwe en oude littekens.
27,11 €
-10%
24,40 
Remescar Behandeling En Preventie Van Oppervlakkige Spataders 50ml
Ontwikkeld ter preventie, controle en behandeling van kleine oppervlakkige spataders.
30,95 €
-18%
25,46 
Remescar Preventie En Behandeling Van Huidstriemen 100ml
25,95 €
-11%
23,10 
Kopen Nog maar 3 in voorraad!
Remescar Rimpels Van De Kraaienpootjes 8ml
35,95 €
-22%
27,98 
Kopen Nog maar 3 in voorraad!