Resultz

Resultz: elimineer haarluizen voor een comfortabel gevoel

Resultz is een merk van de laboratoria van Aralez Pharmaceuticals dat luiswerende middelen produceert. Het onderscheidt zich met zijn formules die rechtstreeks de luis zelf aanvallen. Zijn producten zijn namelijk geformuleerd met isopropylmyristaat, een molecule die de huid en het haar niet aantast. Het merk biedt ook accessoires aan die antiluisbehandelingen vereenvoudigen. Naast Resultz hebben de laboratoria van Aralez ook een eenvoudig aan te brengen antiluisspray ontwikkeld.

De hoofdzetel van Aralez Pharmaceuticals Inc. ligt in Ontario, Canada. Om zijn doelstellingen te bereiken, gaat het internationale bedrijf steeds uit van vijf kernwaarden. De producten van de laboratoria zijn aangepast aan de klanten. Het team hecht bij al zijn producten erg veel belang aan een performant en verantwoordelijk productieproces. De behandelingen van het merk zijn het resultaat van doorgedreven innovatie. Deze waarden worden bovendien versterkt met integriteit, conformiteit en een sterke teamgeest. Het bedrijf houdt zich steeds aan de ethische richtlijnen en beantwoordt aan de behoeften van ouders die luizen op het hoofd van hun kinderen willen elimineren.

Luizen en neten zijn vaak moeilijk te verwijderen in kinderharen. Deze parasieten met pesticiden bestrijden kan gevaarlijk zijn, aangezien deze chemische producten pyrethroīden bevatten, die de resistentie van luizen kunnen verhogen. Luizen maken echter weinig kans tegen Resultz. Dit product droogt de luizen uit, zodat ze uiteindelijk sterven. Het isopropylmyristaat en decamethylcyclopentasiloxaan elimineren deze parasieten zonder dat er ook maar enig chemisch bestanddeel aan te pas komt. Myristaat is een bestanddeel dat vaak terug te vinden is in allerlei cosmeticaproducten. Resultz is kleur- en geurloos. Het product is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en veroorzaakt geen irritatie. Dit antiluismiddel hoeft slechts 10 minuten in te werken en kan met shampoo worden uitgespoeld. U brengt het het beste aan op droog haar. Vervolgens verspreidt u het product met de kam van Resultz om de luizen te elimineren. Het is aangeraden een arts te raadplegen om er zeker van te zijn dat bepaalde bestanddelen van het product geen allergische reactie uitlokken.

De spray van Resultz kan door het hele gezin worden gebruikt om luizen te voorkomen. De gebruiksvriendelijke spray bevat hetzelfde actieve bestanddeel als de antiluisbehandeling. Hij lost de waslaag rond het schild van luizen op, zodat de parasieten sterven. De bestanddelen van het product tasten de hoofdhuid niet aan en irriteren de ogen niet. Was het haar steeds alvorens u de spray aanbrengt. Laat de spray vervolgens 10 minuten inwerken. Daarna kunt u de hoofdhuid en het haar afspoelen met warm water. De producten van Resultz mogen worden gecombineerd met geneesmiddelen. Een week later moet u het haar een tweede keer behandelen met het product. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat moet u ook de handdoeken en kleren van uw kinderen regelmatig wassen.

Voor meer informatie over de producten van Resultz raden wij u aan de productfiches te lezen alvorens u ze aankoopt. Daarin vindt u onder andere meer over hoe u het product kunt gebruiken, waar u als gebruiker goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat.


Resultaten 1-4 (op 4)
Resultz Neten En Luizenkam 1 Stuk
Zeer praktisch in gebruik, onbreekbaar, ontwikkeld om hoofdluis en neten doeltreffend te verwijderen
9,23 
+1.52% oftewel 0,14
Green wallet icon
+
 
Resultz Spray Doodt Luizen 150ml
Om hoofdluis en neten doeltreffend te behandelen
26,95
-15%
i
22,91 
+1.48% oftewel 0,34
Green wallet icon
+
 
Resultz Lotion Doodt Luizen En Neten 100ml
Om hoofdluis en neten doeltreffend te behandelen
23,95
-19%
i
19,38 
+1.50% oftewel 0,29
Green wallet icon
+
 
Resultz Anti-Luizenlotion 200ml
Doodt luizen door het blokkeren van hun ademhaling
29,95
-19%
i
24,25 
+1.48% oftewel 0,36
Green wallet icon
+