Rhino Horn

Rhino Horn: bevordert de dagelijkse neushygiëne

Rhino Horn is gespecialiseerd in neushygiëne. Het bedrijf ontwikkelt meer bepaald een medisch hulpmiddel om de neus op een natuurlijke manier met lauw water en zout te spoelen. De tool is vervaardigd uit plastic en heeft de vorm van de hoorn van een neushoorn. De hoorn is verkrijgbaar in twee maten: voor volwassenen en voor kinderen. De Rhino Horn is ideaal om de neusholte te spoelen, een verstopte neus te openen en sinusitis te voorkomen. De hoorn kan ook worden gebruikt om luchtwegallergieën te behandelen. Dit medische hulpmiddel tast de neusslijmvliezen niet aan. Bovendien bevat het water geen schadelijke chemische stoffen en verstoort het het afslankbehandelingen niet.

Rhino Horn is een geregistreerd merk van Yoga Process AS, een Noorweegs bedrijf in Oslo. Het bedrijf produceert de hoorn sinds 1998. Het hulpmiddel werd bedacht door Per Peo Olsen, die er de neus beter mee wilde verzorgen. De hoorn is verkrijgbaar in Europa, de Verenigde Staten, Turkije, Noorwegen, Thailand en Canada. De Rhino Horn wordt steeds met oog voor kwaliteit geproduceerd met recycleerbare polyethyleen met een hoge dichtheid en is CE-erkend. Het productieproces verloopt bovendien volgens richtlijn 93/43/EEC en ISO-norm 13485:2003. Daarnaast werd dit medische hulpmiddel van klasse I getest op de aanwezigheid van gevaarlijke chemische bestanddelen. De Rhino Horn is een gezond, praktisch en natuurlijk medisch hulpmiddel dat de dagelijkse neushygiëne bevordert. Hij wordt zowel door artsen als kno-specialisten aanbevolen.

Het merk reikt een doeltreffende, natuurlijke oplossing aan voor het hele gezin om de neus op dagelijkse basis te verzorgen. Het hulpmiddel spoelt de neus met zout water en helpt zo bij een verstopte neus, verkoudheid, rinitis, luchtwegallergieën of sinusitis. Het werd zo ontwikkeld dat de spoeling aangenaam en verfrissend aanvoelt. De Rhino Horn voor volwassenen is ideaal voor een doeltreffende, natuurlijke verzorging op dagelijkse basis. Dankzij zijn vorm, wordt de snelheid en de druk waarmee het zoute water zich in de neus verspreidt gecontroleerd zodat de spoelbeurt aangenaam verloopt. De top werd speciaal ontwikkeld met het oog op een aangename neusbehandeling. Verder is het hulpmiddel ook ergonomisch en ligt het makkelijk in de hand, voor een praktisch gebruik. Rhino Horn spoelt de neus, scherpt de geurzin aan, opent de luchtwegen en kalmeert de slijmvliezen.

Het merk heeft ook een hulpmiddel ontwikkeld voor kinderen tussen 4 en 12 jaar: de Rhino Horn Junior. Dit product is 1/3 kleiner dan het volwassenmodel, zodat ook kinderen het makkelijk kunnen vasthouden. De top is kleiner en zo aangepast aan kinderneuzen. Het product bevat geen schadelijke stoffen om het welzijn van kinderen te garanderen. Bovendien bevordert het de ademhaling op een biologische manier. Vooraleer u Rhino Horn bij kinderen gebruikt, gaat u het beste langs bij uw kinderarts of huisarts voor meer advies. U vindt alle modellen van Rhino Horn terug in uw online apotheek. Voor meer informatie raden wij u aan de productfiches te lezen. Daarin vindt u onder meer hoe u het product kunt gebruiken, waar u als patiënt goed op moet letten en welke bestanddelen het product bevat. Lees die fiches zeer aandachtig alvorens u het product aankoopt.


Resultaten 1-3 (op 3)
Rhino Horn Neusspoeler Blauw 1 Stuk
Maakt uw verstopte neusholten weer vrij.
12,50 
+0,03
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Rhino Horn Junior Neusspoeler 1 Stuk
Maakt uw verstopte neusholten van kinderen weer vrij.
12,50 
+0,03
+
Tijdelijk niet beschikbaar
Rhino Horn Neusspoeler Rood 1 Stuk
Maakt uw verstopte neusholten weer vrij.
12,50 
+0,03
+
Tijdelijk niet beschikbaar